Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Rysiu TOYOTA DRIVER Toyota Corolla Wawa | 2004-10-04 10:16:02 Do naszego wyjazdu z NZ zostaly juz tylko 3 m-ce. No i 5-tego stycznia ladujemy w Japonii. Mamy juz wstepny plan, ale nie wiem czy zwiedziac fabryke Toyoty czy nie. Toyota City jest w polowie drogi miedzy Tokyo a Kyoto i zrobilibysmy to po drodze. Tu jest link:
Fabryka Toyoty Ale zona ma inny pomysl, na inna bardziej tradycyjna japonska miejscowosc: Takayama. Jak zobaczylem fotki, to mi sie zachcialo: Takayama Ja sie na fabryke nie napalam, pewnie fabryka jak fabryka i nie wiem czy tradycja japonska nie bedzie ciekawsza. Co myslicie? Popchnijcie w jakas strone... |
Bartek72 Trabant SLXi Turbo GTi Ladek Zdroj | 2004-10-04 10:39:05 Jestem za Takayama!
A nuz po obejrzeniu fabryki Toyoty lekko sji rozczarujesz? ![]() |
![]() madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-10-04 11:48:48 Rysiu słuchaj żony ![]() ![]() |
![]() Jackal TOYOTA DRIVER Avensis T25 Wagon Warszawa | 2004-10-04 13:27:54 Ja bym wybrał .... no nie wiem.
Takayama (tak jama ![]() A nie lepiej Muzeum Toyoty ??? Toyota Automobile Museum PS Nie możecie zaliczyć obu atrakcji ??? |