Czy sa tu warszawiacy??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
potrzebuje jakas internetowa mape pieknej stolicy by jutro z rana niezgubic sie w tym ogromnym miescie
niemoge nikoga złapac na gg wiec moze tak mi ktos odpowie
chce z okęcia dojechac pod stadjon 100lecia : pomozecie mi ??
a moze ktos wie ile kosztuje parking na okeciu ?? bo słyszałam ze 10 za godzine a potem chce jeszcze trafic do Nadarzyna ale to chyba po drodze do domu czyli do krakowa

Cytat:
2004-10-03 16:48:38, izka pisze:
potrzebuje jakas internetowa mape pieknej stolicy by jutro z rana niezgubic sie w tym ogromnym miescie niemoge nikoga złapac na gg wiec moze tak mi ktos odpowie chce z okęcia dojechac pod stadjon 100lecia : pomozecie mi ?? a moze ktos wie ile kosztuje parking na okeciu ?? bo słyszałam ze 10 za godzine a potem chce jeszcze trafic do Nadarzyna ale to chyba po drodze do domu czyli do krakowa

Dobry plan masz na stronie www.neokart.pl

Cena na Okęciu to faktycznie coś koło 10 zyla/h na autmatycznym parkingu - o inne miejsce b.trudno - policja bardzo gania.

hmmmm dzieki wielkie

trasa jest taka:

żwirki i wigury =>
raszyńska =>
pl.zawiszy =>
aleje jerozolimskie =>
most poniatowskiego =>
stadion x-lecia

a ile kosztuje LPG w stolicy??

a co my informacja turystyczna jestesmy?
...po zyla osiemdziesiąt za literka na tanich stacjach.
Pochwaliłabyś się soba i pokazalabys sie jakbys byla w licy a nie tak wpadnie wypadnie i tyle ja drogowka na radarze widziala.

Cytat:
2004-10-03 16:48:38, izka pisze:
a potem chce jeszcze trafic do Nadarzyna ale to chyba po drodze do domu czyli do krakowa

Z pod stadionu to najlepiej do poniatowskim jerozolimskimi do placu zawiszy potem caly czas grojecka do raszyna i w jankach w prawo na wroclaw (katowicka) a nie prosto na krakow Od janek do nadarzyna jest jakies 10 km, nadarzyn bedzie po prawej stronie.
Aha jak bedziesz jechala w strone warszawy (krakowska tak?) to uwazaj od tarczyna do sekocina na radary

[ wiadomość edytowana przez: Focus86 dnia 2004-10-03 17:04:49 ]

bardzo bym chciała zostac ale niewiem jak z czasem sie wyrobie bo z tego co pamietam to korki w warszawie wieksze niz w krakowie mam czas od 7 rano wiec chce zobaczy stadjon bo go bardzo chwala i odwiedzic rodzinke 14 tez bede ale juz tylko na lotnisku no i wtedy naprawde wpadne i wypadne niezachaczajac nawet o miasto bo i tak bedzie juz 23

abuuuuuu.......

Cytat:
2004-10-03 17:03:27, Focus86 pisze:
Z pod stadionu to najlepiej do poniatowskim jerozolimskimi do placu zawiszy potem caly czas grojecka do raszyna i w jankach w prawo na wroclaw (katowicka) a nie prosto na krakow Od janek do nadarzyna jest jakies 10 km, nadarzyn bedzie po prawej stronie. Aha jak bedziesz jechala w strone warszawy (krakowska tak?) to uwazaj od tarczyna do sekocina na radary [ wiadomość edytowana przez: Focus86 dnia 2004-10-03 17:04:49 ]

dzieki

Cytat:
2004-10-03 17:09:44, robreg pisze:
abuuuuuu.......

chyba ze mi auto padnie czego wykluczyc sie nieda to i pewnie o pomoc trze bedzie poprosic

Cytat:
2004-10-03 17:10:53, izka pisze:
dzieki

A prosze cie bardzo

PUK PUK PUK odpukac oczywiscie i całe te egzorczyzmy

czyli jednak nas nie lubi tylko stadion chce zwiedzać

lubi lubi : ale ile razy mozna starowke ogladac zwłaszcza ze ma sie swoje stare miasto na codzien
a masz jakas propozycje bo na spotkanie klubowe poniedziałek nie jest chyba najleprzym dniem tygodnia

Co do parkingu za 10zł/h na Okeciu, to można na szczęście skorzystać z zatoczki dla busów, zamiast wieżdzać na parking piętrowy. Zamiast wieżdzać na parking zjedź sobie na lewo i tam znajdziesz zatoczkę.