MotoNews.pl

Akcesoria do instalacji gazowych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przy ostatniej regulacji parownika fachowiec stwierdził że prawdopodobnie jest uszkodzona któraś mambrama.
Podobno zestaw naprawczy kosztuje ok 100zł.Problem tylko gdzie to kupić ?
Obdzwoniłem już dziesiątki sklepów motoryzacyjnych i nic.
Czy są specjalne sklepy z częściami do LPG

Jeśli są to dajcie parę namiarów na okolice śląska
Z góry dzięki

A pytałeś w warsztatach montujących LPG? Z resztą co to za fachowiec Ci regulował co nie wie gdzie to kupić . Może to fachowiec ale z innej dziedziny... U mnie w Bydzi jest hurtownia LPG i tam jest chyba wszystko .

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2004-11-04 22:39:44 ]

Śląsk:

http://www.elpigaz.com/dyst_pl.htm#d_slaskie

z tego co wiem, posiadaja tez elementy, do innych instalacji nie tylko elpigazu...

najlepiej zadzwonic i zapytac mi sie wydaje.

A czy ktoś z Wawki wie może gdzie można nabyć centralkę do gazu? Konkretnie do Landi Renzo.

Nauczcie się szukać !!
Już w czterech tematach na temat LPG podawałem gdzie kupic części do każdej z instalacji gazowych. Maja tam 98% części a jak czegoś niema to załatwią. SkLEP ZNAJDUJE SIE W WARSZAWIE NA ULICY CHEŁMSKIEJ PRAWIE NAPRZECIW BOBROWIECKIEJ.

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

[ wiadomość edytowana przez: BIAŁY dnia 2004-11-05 09:48:17 ]

A Blosa - mikser BRC o zmiennej geometrii będą mieli?? Jakbyś mógł się zapytać byłbym wdzięczny. Sam do wawki mam nieco za daleko więc ...

Dlaczego nie wymieniam miksera w warsztacie
Proste ...
Chcą za wymmianę z robocizną między 450 a 550zł.
Sam parownik to góra 300. NIe mówiąc o samych membramach ok100 zł

Cytat:
2004-11-05 09:47:53, BIAŁY pisze:
Nauczcie się szukać !! Już w czterech tematach na temat LPG podawałem gdzie kupic części do każdej z instalacji gazowych. Maja tam 98% części a jak czegoś niema to załatwią. SkLEP ZNAJDUJE SIE W WARSZAWIE NA ULICY CHEŁMSKIEJ PRAWIE NAPRZECIW BOBROWIECKIEJ. [ wiadomość edytowana przez: BIAŁY dnia 2004-11-05 09:48:17 ]

A może znasz jakiś co jest bliżej Nieporętu, a nie po drugiej stronie stolycy?

Przecież nie wszyscy mieszkają w Warszawie

widze ze niektorym to najchetniej by pasowalo - pojdziesz 500 metrow za najblizszym skrzyzowaniem i tam bedzie ............ludzie opanujcie sie skad ktos ma wiedziec o hurtowniach LPG gdzies w polsce ???

Nawiasem mowiac kolo mnie jest sklep z rzeczami do spawalnictwa i ostatnio kolo rozszerzyl sprzedaz o czesci LPG moze dziwne ale popytac mozna

Cytat:
A może znasz jakiś co jest bliżej Nieporętu, a nie po drugiej stronie stolycy?

W Rembertowie, na ulicy Fiszera.