| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Patryk_153_PTK Vauxhall Omega ELITE Zabrze/Gillingham | 2004-10-07 20:37:28 Witam, chcialem zapytac czy wie ktos moze jak w carinie e 1.6 '96 zdemontowac tapicerke drzwiowa? glównie chodzi mi o to jak sciagnac korbki od szyb(potem to pwnie zatrzaski, tylko jeszcze do tego nie doszedlem). W poldku mam prosto, podwazam, sciagam pierscien zabezpieczajacy, 2s i gotowe, tutaj nic takiego nie widzialem.
Drugie moje pytanko dotyczy kontrolki poduszki powietrznej, wyczytalem w ksiazce, ze powinna migac po wlaczeniu zaplonu, u mnie nigdy sie nie zaswiecila-poduszka kierowcy- montowana w salonie przed sprzedaza.Byc moze jest przepalona zaróweczka, byc moze to cos innego. Co sądzicie, jak powinno byc normalnie? Z góry dzieki za pomoc. |
little-turpe TOYOTA DRIVER Toyota Carina E Kombi Limerick (irl) a tak to Gdansk | 2004-10-08 00:19:47 witaj,
w carince jest dokladnie tak samo (przynajmniej w mojej). ale oprocz zatrzaskow jeszcze troche srub bedziesz mial do odkrecenia: 4 pod pokrywa glosnika, jedna z tej samej strony, tylko wyzej (pod taka mala okragla zaslepka), jedna pod zaslepka od elekreycznych szyb (bo jak mniemam to ich nie masz |
serwisSJ Zgłobice | 2004-10-08 07:52:45 W sprawie kontrolki airbag poszukaj na forum, temat był juz omówiony całkowicie. pozdrawiam |
Suchy (M) TOYOTA SPAMER Yaris, Carina i Aven ... SPAM | 2004-10-08 13:04:36 co do kontroli to u mnie nigdy się nie zapalała (od kiedy mam carnie - 8 lat) jal było przez pierwsze 2 lata użytkowania tego samochodu nie wiem
pozdrawiam |