| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2004-10-05 19:52:59 TOMEK_MYDŁOWSKI i SPEED_R |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-10-05 23:42:59
Chyba 560 Ale bagaznik oprocz tego, ze litrow duzo wchodzi to kijowy jest. Nawet nie ma do czego zadnej siatki przymocowac, zeby zakupy, czy inne podobne przedmioty nie lataly, bo tak to trzeba do polowy wejsc do bagaznika, zeby je powyciagac. Z kolei wieksze przedmioty - raz, ze otwor ladunkowy maly, niewygodny, a po drugie, ze nieskladana tylna kanapa to porazka, bo tam gdzie w normalnym samochodzie z 400 robi sie 1200 u nas i tak zostaje 560 Dzieki temu bagaznikowi po prostu bryla samochodu ladnie wyglada, i mozna sobie wsadzic zbiornik gazu - walec do bagaznika - taki pozytek. |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-10-06 00:16:18
SpeedR!...Cholero! Jadzwin! - SpeedeRek ma Nubirkę w małym paluszku! |
Jadzwin Espero 2.0T / NUBIRA ... Krakow | 2004-10-06 00:38:25 SpeedR gdzie jestes kochaneczku Pozdr Jadzwin |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-10-06 01:00:21 Jeśli mogę Swoje skromne pięc groszy zapodać Panom. Otóz tak: mój Tato jeździ nubirą combi co prawda silnik 2.0 133 KM, ale koszmarnie się go prowadzi. Na zakrętach auto pływa jakby chciało wylecieć z trasy. Owszem kopa to i ma, ale przy tym wywrotność sporawa. Zresztą wiekszość mojej rodzinki się w tej kwestii wypowiadało podobnie jak i Ja.
Pozdrawiam |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-10-06 08:27:37
....a SpeedR siem schował bo pewnie myśli, że jak się pokaże na forum to go dopadniemy i wykonamy lincz za "niemanie" obiecanego prototypa reflektora z soczewą na H7 |
n0ras skośnookie z krzyżyk ... Kraków | 2004-10-06 08:38:03 Patrzyłeś na autokącikowe forum
nubira A co do dziecka i bagażnika, to chłopaki przesadzacie. Mam dziecko (już 4 letnie) i przesiadałem się do espero ze skody favorit - tam otwierała się klapa, były składane siedzenia, ale włożenie wózka było ekwilibrystyką. Otwórz klapę, połóż kanapę, włóż wózek, postaw kanapę. Do espero wózek wchodzi bez problemu. |
Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2004-10-06 09:08:26
A skąd wiesz, że koledzy nie mają wózków full wypas, z wodotryskiem |
n0ras skośnookie z krzyżyk ... Kraków | 2004-10-06 10:08:12
No, fakt o tym nie pomyślałem. Ale taki to i do kompaktowego kombi też nie wejdzie. Proponuję wtedy jakieś amerykańskie "auto rodzinne" np: takie to każdy wózek wejdzie |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2004-10-06 21:11:50
Eeeee, tak to zrobił mój kolega - jak Mu się urodził syn, to zamienił hultaja na forda windstara... A mój wózek jest bez wodotrysków, ale to tzw. wózek z gondolą, więc nawet po złożeniu nie mieści się w otworze bagażnika espero. Wchodzi dopiero po rozłożeniu na dwie części, także można z tym żyć. Z drugiej jednak strony jest to cholernie upierdliwe - podjeżdżamy z żonką i Jaśkiem gdzieś pareset metrów, a wózek trzeba zdemontować, potem złożyć, do tego jeszcze wyjąć różne dziwne rzeczy z bagażnika (typu koło zapasowe czy walizka z bieżącymi gratami), przy okazji można się wysmarować np. jakimś smarem z kół wózka i zaczepić metalową kratką na zakupy o spodnie... Trzeba sobie ułatwiać życie. Pozdr. P. P.S. Ja mam jeszcze dwoje rodzeństwa i rodzice wychowali nas do 81 roku bez samochodu (a regularnie krążyliśmy między W-wą a babciami za Sochaczewem), natomiast od 81 roku wożąc jak się można domyślać PF 126 p. Zrobiliśmy wiele tysięcy km w piątkę i z bagażem (m.in. W-wa - Niechorze i W-wa - Myczkowce n/Soliną). Tak też można... |
Jadzwin Espero 2.0T / NUBIRA ... Krakow | 2004-10-06 22:06:15 No mam takie same odczucia. Odpiac kolka, zlozyc wozek wsadzic do bagaznika masakra... Pozatym moje espero robi sie coraz mniej cywilne i jak tak dalej pojdzie to nie bedzie sie nadawal do wozenia rodzinki.... PO namyslach i przegladnieciu ofert zdecyduje sie na 99% na 2.0CDX bo jednak to 106koni i slaby moment w aucie kombi mnie przeraza. Pozatym 1.6 to konstrukcja DU a 2.0 to Holden GM wiec wole nie eksperymentowac Pozdr Jadzwin |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2004-10-06 22:14:17
Dobry wybór!!! Ja wybrałem tańszą opcję... |
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2004-10-07 20:24:20 Przeginacie |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-10-07 20:33:24 Wózek mojej dzidzi też wchodzi ,ale trzeba kółka demontować i totalnie mnie to wku.wia..... i nie ma co przepraszać Espero, bo ma beznadziejny otwór załadunkowy |
Jadzwin Espero 2.0T / NUBIRA ... Krakow | 2004-10-07 23:04:36 True.. A jak ciezko tam rower upakowac Pozdr Jadzwin |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2004-10-07 23:13:20
Przecież o tym pisałem.... Właśnie to jest najbardziej wkurzające. Poza tym bagażnik jest wielki! P. |