Musze sie pochwalic !!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiejszego pieknego dnia zdalem na prawko Chwila strachu na opolskich ulicach i teraz czekam na plastik. Moj kaszelek czeka juz na oficjalny legalny wyjazd na droge

no to gratulacje, bo w naszym kraju cięężko o taki wynik bynajmniej nie z wlasnej winy, tylko egzaminatora

no to ja czekam na następny spot opolski i stawiasz browce za ten fakt!! gratulacje!!

gratuluje

To dlatego tak dawno Cie nie bylo na forum Ciezko ciwiczyl i uczyl sie G R A T U L A C J E !!!!!

Fakt, troche czasu mnie nie bylo Prawko odbiore jakos za 10 dni. Jestem mega szczesliwy Denerwowalem sie jak cholera, ale juz mam to za soba...dodam, ze to bylo pierwsze podejscie

Najlepsi zdaja za pierwszym (sam zdalem za pierwszym )

No proszę to ja nie jestem taka dobra jak Wy zdałam DOPIERO za drugim

GRATULACJE i wsrod kierowcow
no to pewnie zabaczymy sie niedlugo na spocie opolskim.
PZDR

a może by tak na Ślunsk

Cytat:
Najlepsi zdaja za pierwszym

popieram i przyłączam się do życzeń

hehe do trzech razy sztuka, znam gosci ktorzy zdali za pierwszym i wcale nie sa dobrymi kierowcami, szczescie i tyle ze taki egzaminator

to samo chciałem powiedzieć.. ale mnie by zlinczowali

Ja zdalem za pierwszym, robiac kurs w innym miescie i na innym aucie

Dzisiaj odebralem prawko To jednak nie jedyna dobra wiadomosc...dzisiaj tez KUUUUPILEM POLDKA Przymierzalem sie do niego od kilku dni, az dzisiaj stal sie moim ukochanym poldziem. Jest z 95 roku, ma oczywiscie instalke gazowa. Dzisiaj bujalem sie nim przez pol dnia i jak narazie jest wszystko OK...oby tak dalej. Jutro moze podrzuce jakas fotke, pzdr.

No to podwojne gratulacje!! Opisz go dokladnie!! No i powiedz za ile, jezeli nie jest to tajemnica ??

Bardzo zadbany - kupiony od goscia w srednim wieku (II wlasciciel), bylo to auto rodzinne. Gosc mial go od 6 lat, a kupil od brata, wiec od nowosci w rodzinie. Nie jest pognity (oczywiscie kilka parchow jest, ale blacha nie byla nigdy robiona). Podloga i progi zdrowe, lakierek tez calkiem (troche rys). Wnetrze wyglada jak w nowym, silniczek tez OK. Ogolnie jak dla mnie - rewelacja... musze tylko zrobic porzadek z oponami Troche grosza jeszcze poleci. Dalem za niego 4 tys. zl...

No to gratulacje!! Czekamy na foto !!

ano gratulations zazdroszczę

respect!!