| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-10-06 20:59:54 Powaga.
Właśnie w TV (Polsat2) mówili, że jakiś gość kupił sobie drogie, zachodnie auto 4x4 i dostał wezwanie, żeby się zgłosić w takim a takim dniu w takiej a takiej jedniostce z autem zatankowanym do pełna Podobno ustawa o obronności jak najbardziej zezwala na takie powołanie samochodu, nawet w warunkach pokoju. Po prostu oficerowie na ćwiczeniach nie mają już ochoty jeździć Honkerami, chcą coś z klimą i skórzanymi fotelami, to... myk... Jeep Grand Cheerokee (czy jak to się tam pisze Podobno płacą, a jakże 120,-PLN/dobę Ostatnio zmieniono ustawę i jednośladów już nie powołują (jak to dobrze, że sprawiłem sobie sqter Na szczęście generałowie chyba nie gustują w Ładach, wolą takie luksusowe, drogie limuzyny, najchętniej 4x4. Ale Niwki mogą sobie zażyczyć, tak dla szeregowców, coby się pobawili... Już się boję |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-10-07 00:10:30 I co? Nikt się nie boi, że mu autko skoszarują... A może... właśnie chcielibyście dostawać po 120,- peelenów dziennie... Dajcie znać, może uda się załatwić |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-10-07 01:07:41 m0oga. Tylko terenowe |
Piotr_Kraków SYMPATYCZNY GOŚĆ TOYOTA Avensis Wagon ... Kraków | 2004-10-07 14:17:09 chłe, chłe... nie tylko terenowe mogą i nie tylko do wojska...
Wiem co mówię - bo pracowałem w tej branży trochę... Taka np. ustawa o stanie klęski żywiołowej zakłada, że na potrzeby np. OC lub innych działań "ratowniczych" mogą wam zabrać wszystko... Mario - skuter też się może przydać A macie koledzy może jakąś działalność gospodarczą??? No... to tez pięknie Pozdrawiam |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-10-07 21:24:21 Qrna to i paralotnię mogą mi zabrać...? Może żonę też...? |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2004-10-07 23:30:54
po moim trupie. |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-10-07 23:40:50 A jest jakiś standardowy cennik za takie wypożyczenie w warunkach pokoju? Może by się opłacało coś wypożyczyć |