[126p]Znowu popis Lodzi

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sluchajcie bylem dzisiaj na torze na technicznej, jest tam jak pewnie wielu ludzi z Lodzi i okolic wie tez szrot/zlom, otoz stoi tam szaro szary malec z pieknym chromem z tylu razm z gumowymi odbojnikami - ma ulamany chromowany napis 126p - ma piekny zolto/piaskowy kolor siedzenia kierowcy -w stanie idealnym - zderzak podobno juz sprzedany - a fotel jak da im sie inny to dadza ten, a teraz na koniec cukiereczek, auto to jest uzywane przez tych panow do katowania po torze - jak to okresil kierownik placu - on jest na chodzie i traktujemy go jak karting
nie wiem ktory to rok itd.... z tego co widzialem ma suchusienki silniczek . . .

Zycie ......Ach ta Łódź

Z tego co wiem to dzieciak(gówniarz 13lat, już jednego przedachował na torze ) kierownika złomu tym jeździ po torze. I rozbija Troche szkoda, ale już jest troche zniszczony.

[ wiadomość edytowana przez: _Szary dnia 2005-02-11 23:29:46 ]

ej szybka odpoiwiedz - jaki gwint ma śruba koła w 125p (kant) 1.5 czy 1.25mm:> Innymi słowy czy podejdą pływające które były używane w fiucie bravo... najprawdopodobniej 1.25?

chyba 1,5

e tam nie wiem czy sie tu bulwersowac sam bym sie z checia porozbijal po torze jakas padaczka. fajna sprawa nie martwic sie o nic.

nie chyba 1.5 tylko na pewno 1.25mm

No jakąś padakę to też bym pokatował;] Wsiadasz pasy zapinasz i pełen czilałt

Szkoda maluszka, ale miał robioną blachę niefachowo i to nie raz. To widać patrząc na łączenia spawy. Auto ma tą starszą wykładzinę deski i starą podsufitkę nie sięgająca do końców dachu. Zderzak ja kupiłem przedni za jakieś grosze. Wykładziny deski i podsufitki nie chciano się pozbyć, ponieważ auto jak mówił kierownik ma byźć dość kompletne, a nastepne właśnie zdradził mi cel DLACZEGO ma być kompletne!! No cóż, takie jest właśnie życie aut na technicznej. Jeśli ktoś sobie zyczy, mogę mu cyknąć parę fotek.

mochu cykaj chce oblukac czy moja czerwona ruina byla w gorszym stanie i caly czas jezdzila po drogach

To co widziałem na Warzywniaku ?? Jeśli to to ... to była niestety w gorszym. ALe fotki będą.

dzisiaj bylem na kolejnym szrocie - jest tam maluszek z chromami - prostymi - do wypolerowania - i jakos ciekawostka - licznik ma w milach :]

A co w tym złego że se ktos upala malca na torze??? To może niedługo powiecie że starty w KJSach maluchem to profanacja i wogóle szkoda ich. Ja pierniczę macie problemy.

a u nas sie eleganty kupuje po 300-400 zl i sie nikt niechwali;]

Stasiu, który to szrot??