[S] Komplet poduszki powietrznej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedam komplet poduszki powietrznej do Daewoo Espero (zdjęcia na maila)

komplet zawiera:

-kierownica z poduszką

-kolumna kierownicza regulowana

-osłona kolumny

-instalacja elektryczna

-sensor

-mocowanie sensora

Komplet pozwala na bezproblemowy i bezpieczny montaż poduszki do auta, które jej nie posiada!

Bez żadnego lutowania i kombinowania, wszystkie elementy posiadają fabryczne kostki.

Części pochodzą z jednego samochodu w naszej wersji- nie anglik, są w bdb stanie i sprawne w 100%, gwarancja na całośc.
230zł
Kontakt:
michuleszno@onet.eu
695998392

[ wiadomość edytowana przez: Michuleszno dnia 2009-02-02 15:25:17 ]

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1422990

to ty?

coś mi się wydaje że tak....

kusi mnie żeby zapytać czy sprzedajesz części legalnie i czy płacisz podatki ...
zakładam że nie
i to mnie wkurwia że utrzymuje z podatków takiego jak ty
który sobie robi z tego forum mini sklep

ps. zauważyłem ze 3/4 wystawionych przez ciebie używek na allegro jest droższe niż nowe oryginały ..

acha konkluzja... ja bym chciał ażebyś ty
z tego forum wypierdalał jeśli masz zamiar walić ogłoszenia co 2 dni....

jedz na bazar z tym co masz albo wysęp se z budżetu 5 zyla i daj ogłoszenie w motojarmarku...

tyle ode mnie

[ wiadomość edytowana przez: greenberg dnia 2009-02-04 21:28:54 ]

Sugerujesz "zielony" bana?

Cytat:
2009-02-04 21:28:11, greenberg pisze:
http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=1422990 acha konkluzja... ja bym chciał ażebyś ty z tego forum wypierdalał jeśli masz zamiar walić ogłoszenia co 2 dni.... jedz na bazar z tym co masz albo wysęp se z budżetu 5 zyla i daj ogłoszenie w motojarmarku... tyle ode mnie [ wiadomość edytowana przez: greenberg dnia 2009-02-04 21:28:54 ]

Ale o co chodzi? jego sprawa po ile sprzedaje i czy mu to ktoś kupi. póki sprzedaje czesci do espero, to nie widze powodu zeby cos zmieniac. A postów tyle robi, bo tyle ma części.
Ja bym z tego problemu nie robił
nie wiem jakim jest sprzedającym, bo nigdy u Niego nie kupowalem, ale nie widze powodu do Bana

Pozdr.

Za jakiś czas mifcia pewnie wklei moją odpowiedź. Naprawdę nie rozumiem tego zarzutu... A ta częśc forum jest chyba od ogłoszeń? prawda? Chcecie mi dac bana? proszę bardzo, ja tłumaczyc nikomu się nie będe.
Greenberg: podatki płacę również, nie myśl, że leże przed tv i czekam na danine od państwa...

"Żółty" wkurzył "Zielonego", bo nie ma nic bordowego...

Poza tym "Zielony" chamski jakiś...

Cytat:
2009-02-04 21:28:11, greenberg pisze:.. ja bym chciał ażebyś ty z tego forum wypierdalał jeśli masz zamiar walić ogłoszenia co 2 dni....

zaskoczyłeś mnie sorki ale były kiedyś wybory i wybraliśmy Moda i on jest od takich decyzji masz prawo zgłosić te posty ale nie powinieneś się tak ekscytować

Cytat:
2009-02-05 00:40:41, Skorupa-S1 pisze:
"Żółty" wkurzył "Zielonego", bo nie ma nic bordowego... Poza tym "Zielony" chamski jakiś...

Mam granatowe i w dobrym stanie

Jeszcze ktoś ma jakieś żale do mnie? jak tak to dawac tu żeby mojego KOLEJNEGO OGŁOSZENIA NIE ZASMIECAC.

[ wiadomość edytowana przez: Michuleszno dnia 2009-02-05 08:32:50 ]

Cytat:
2009-02-04 23:44:10, Michuleszno pisze:
Za jakiś czas mifcia pewnie wklei moją odpowiedź. Naprawdę nie rozumiem tego zarzutu... A ta częśc forum jest chyba od ogłoszeń? prawda? Chcecie mi dac bana? proszę bardzo, ja tłumaczyc nikomu się nie będe. Greenberg: podatki płacę również, nie myśl, że leże przed tv i czekam na danine od państwa...

to wystawiaj faktury i paragony do tego co sprzedajesz

poza tym jak pisałem wczesniej tyle ode mnie ja cie nie lubię najchętniej bym cię rzucił na pożarcie piotr-eczkowi
poza tym jakość tego co sprzedajesz jest nie adekwatna do opisu i ceny...

poza tym ja o niczym tu nie decyduje , wiec się makaronie nie podniecaj powiedziałem wczesniej co chciałem i co mi leżało na wątrobie i wsio

Cytat:
2009-02-05 10:28:38, greenberg pisze:
......wiec się makaronie nie podniecaj powiedziałem wczesniej co chciałem i co mi leżało na wątrobie i wsio

och jaki brutal

Cytat:
2009-02-05 10:47:41, JaRabbit pisze:
och jaki brutal

włosy na klacie i te sprawy

Cytat:
... poza tym jakość tego co sprzedajesz jest nie adekwatna do opisu i ceny...

Co ode mnie kupiłeś, że mówisz o jakości? Przypomnij mi i przypomnij czy coś pisałeś/mówiłeś mi o złej jakości części którą kupiłeś? Straciłeś przeze mnie pieniądze, że takie bzdury piszesz? Byc może zapomniałem...
Ja Twojej przyjaźni nie potrzebuje, tak samo jak innych co się wypowiadają żle o mnie a nigdy ze mną kontaktu nie mieli, a opinie tych co ze mną kontakt mieli szanuje nawet jeśli są zbyt pochopne i nieprzychylne.

[ wiadomość edytowana przez: Michuleszno dnia 2009-02-05 16:49:52 ]

Cytat:
poza tym jak pisałem wczesniej tyle ode mnie ja cie nie lubię najchętniej bym cię rzucił na pożarcie piotr-eczkowi

Jak nie lubisz, to to przemilcz, albo napisz na priva, a nie wyładowywuj sie na forum z byle jakiego powodu. wiecej luzu

Pozdr.

Tak się zastanawiam o co gutenbergowi chodzi. Zamówiłem części, zapłaciłem, i dziś części przyszły, i jestem zadowolony. Hmmm, chyba że nie powinienem

[ wiadomość edytowana przez: Adam4302 dnia 2009-02-06 00:07:05 ]