MotoNews.pl

"Atak - czyli nie poddam się"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, czyli zaczynam męczyć klienta o sprzedaż tego DF.
Auto ma ciekawą historię, startowało w rajdach i jest odpowiednio przygotowane do "rzeźby". Nie ma silnika, ale to nie stanowi problemu gdyż mam w teraz dwa motory (1.5 z błękitka i 2.0 ze 132) Reszta bebechów jest już dość dobrze dopracowana a jak się uda go wyrwać to zacznę sobie jednak zostawiać niektóre elementy które miały iść na sprzedaż.

No proszę jednak DF
Teraz przydało by się zdjęcie

Czy ten DF to ex-fabryczna rajdówka??

Zdjęcia poszły do GDA i pojawią się wkrótce - sorki za rozdzielczość, ale nie mam możliwosci edycji w pracy.

Wybaczamy

Cytat:
2004-06-23 17:50:32, eFeSOwiec pisze:
Czy ten DF to ex-fabryczna rajdówka??

Chyba jednak nie. Ale gdyby nawet to wolę nie uświadamiać klieta o wartosci takiego auta przed sprzedażą

Oto fotki tego egzemplarza

kupuj fajny

co to za wskazniki na srodkowej konsoli??? pomyslowo wkomponowane te na schowku.

czemu wlew paliwa jest zebrowany a drugi wlew jet miedzy prawa tylna lampa a tablicą rejestracyjna???

wow, foteliki lux

bierz, jesli tani to bierz

Niezła furka
Kupuj póki masz szansę

Fajny
Jak spód zdrowy to blachy tez zle nie wyglądają, wskazniki w schowku tez falne ten z prawej to wskaznik napiecia z łady 2105.
Plozyć tylko lakierek i będzie jak nówka
Ale fotele to odlotowe normalnie, ile za to gośc chce??

No właśnie co to za wskaźniki na środku??

K..... te wskazniki to na 99% z łady 2105 z lewej obrotomierz a z prawej licznik tylko po co je ktoś wsadził. Poznaję po tych wypuklych szybkach bo takie mam w garażu - no chyba że się mylę

Wskażniki na środku to obrotomierz (wiem po co) i prędkościomierz (nie wiem po co 2) dodatkowe fajnie wkomponowane... ale pochodzą raczej ze stara niż z łady (różniły się pozycją pracy - w Starze były w poziomie)

Kubełki naprawde piękne klasyki...

Wlew z tyłu... podejrzewam że miał zrobiony "bezpieczny zbiornik" w bagażniku - taki jak w homologacji rajdowej... a żeberka na bocznym może celem ew. wentylacji bagażnika/kabiny

Jak na mój gust jest to pólprofesjonalnie przygotowana rajdówka z lat 80... chociażby ze względu na kierownicę z malucha...

Niemniej niewątpliwa okazja

Witam. 2 predkosciomierz zostal zapewne zamontowany dla wygody pilota rajdowki.

chyba waznieszy jest drogomierz.

moze to tachometr? albo licznik przeplywu benzyny, hehe! fiacik fajny. podoba mi sie!

Widzę, że ma oryginalne "Blachy" z badania technicznego Rajdu Krakowskiego ( tylko nie iwdzę dokładnie który rocznik chyba 86 albo 88 ) Te zegary, wlew paliwa ze zbiornikiem w kufrze, fotele Fiu fiu, to widzę, że masz doczynienia z rasową rajdówką lat osiemdziesiątych

Gratuluję Brawo

Tylna klapa była ostrzelana ?

Trochę pracy by przy nim było,nie mniej jednak fiacik jest fajny