| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
dudek ESPERO 1.8 CD Jaktorów | 2004-10-12 12:03:36 wczorajsze opady+nagła zmiana temperatury (u mnie rano -1)robią swoje |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-10-12 15:43:51 Zanim się kierowcy przestawią na warunki jesienno-zimowe to blacharze i lakiernicy zarobią na tym całkiem, całkiem |
Pilot GAZOESPERO Gdańsk | 2004-10-12 18:28:53 Co nieco deszczyku i do tego lisci na drodze i ludzie lataja po pasach obijajac sie na drodze po bandach jak siatka na wietrze |
_FGM_ Warszawa | 2004-10-12 18:53:46 Panowie ale dzisiaj jezdni była sucha, to juz nie chodzi o
warunki pogodowe... to chodzi o głupote, który człowek o zdrowych zmysłach przyspiesza na pomarańczowym jeśli ma przed sobą samochód..... POz FGM |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2004-10-12 20:20:23
ja ale ciekawy dzownek byl wczoraj wieczorem.zamkneli mi przez to pl bankowy..bialy pasek wjechal pod tramwaj..o dziwo ponoc bez straty w ludziach |
pyrekcb Klubowy Weteran gumoleon & już nie l ... Warszawa | 2004-10-12 20:35:21
Nie jestem pewnien, ale od maja jest chyba obowiązek zdejmowania haka, jak jedziesz bez przyczepy. Także w przypadku pojawienia się policji kolo od rekorda też mógłby beknąć.... Pozdr. P. |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-10-12 20:54:15 Ojjj ja to sie tez napatrzałem wczoraj i dzisiaj... na slunsku tez mamy wypadki... i to jakie Wczoraj zap....m sobie od chorzowa autostradą A-4 w kierunku krakowa, wyjezdzam "spod ronda mikołowskiego" wyjazd na prostą... but.... 150... a tu raja jak cholera.. zablokowane wszystkie pasy(5). Nie wiem jak doszlo do wypadku ale w lewej barierce był sympatycznie wkomponowany nowiutenki Citroen Berlingo.. w prawej po drugiej stronie jezdni... astra- rózwniez w barierach , a na srodku Thali z rozp.... tylem odwrócana w przeciwnym kierunku do jazdy... Dzisiaj znowu na tej samej autostradzie w tym samym miejscu tylko ze na pasie w drugą strone (do Chorzowa) kierowca srebrnego Lanosa .. rozjechał dosłownie opla Corse... Z opla miazga.. cały tył do samych drzwi zmiazdzony... do tego jakies inne auto stało na poboczu z lekko uszkodzonym tylem... 100 metrów dalej... kolizja- Toyota Yaris i Uno(chyba) w yarisie uszkodzony lewy blotnik i zderzak... w uno nic nie widziałem... Do tego wszystkiego kilka drobnych stłuczek.. puk puk na pasach... na skrzyzowaniach i u mnie na parkingu.. sąsiadka wcofneła z malacza.. ksiązke by moznabyło napisac... blacharza zacieraja rece |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-10-12 20:56:53 Ja ostatnio prawie codziennie widze stluczki na moscie Slasko-Dabrowskim. Dzisiaj jakis gosc przydzwonil niezle w Lanosa. Goscia postawilo bokiem, a lanos rozbity kufer, moze nie mocno, ale slabo tez nie, wymiana blotnika, zderzaka, klapy...
Zaczyna byc ciemno, szaro, do tego jeszcze zimno i ludzie nie kontaktuja tak jak latem, refleks sie opoznia, bo kazdy mysli rano, ze jeszcze by w lozku polezal, a nie gdzies do roboty jechal no i sa efekty |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2004-10-12 21:36:47 qlogic..ale oczywiscie mowisz o wjezdzie slimakiem z wislostrady a wlasnie..robimy zawody kto pierwszy zalozy zimowki?? |
AnJay 100-ny Członek Klubu Kołobrzeg | 2004-10-12 21:48:28 Myślę, że dodatkowym elementem utrudniającym prowadzenie jest zmiana ubrania i butów.
Pogoda powoduje zakładanie palt i butów jesiennych, a to powoduje inne czucie urządzeń do prowadzenia pojazdu. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-10-12 23:07:39
Tam to caly rok tak jest, nie wazne czy pogoda ladna czy nie. Ale ja pisze o normalnej drodze w kierunku centrum. Dzisiaj 3 raz widzialem jak wlasciwie w tym samym miejscu, kawalek za zjazdem na Wislostrade jeden pas jest zablokowany, bo staja jakies 2 samochody i ogladaja straty. Ludzie sie zagapiaja, bo teraz sa tam rano straszne korki. |