Zaproszenie na ślub

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koleżanki i Koledzy,
w imieniu Mojej Narzeczonej i swoim, pragnę Was zaprosić na nasz ślub który odbędzie się 02/10/2004 o godz. 17:00 w Katedrze Polowej WP w Warszawie.

Więcej szczegółów powinno być widać niżej.

Pozdrawiamy,
Hicks & Hicksowa

P.S.: Mimo tego, że w zaproszeniu jest napisane TKP wiedzcie, że zapraszam również Was, zależy mi na Was.
Ten czas jest czymś magicznym...

Gdybyś dał znać trochę wcześniej, to mógłbym Cię zawieźć do śłubu swoim Lexem - ale teraz to już niestety ten weekend mam zajęty
Ale WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!

No to wszystkiego najlepszego!!! Niech wam życie się układa jak jazda Toyotą a w drodze towarzyszy garstka Toyociątek....

a może zrobimy im przejazd z kościoła na sale weselną Para Młodych w kolumnie samych TOYOTEK To byl by widok

Cytat:
2004-09-23 17:22:21, rsuhy pisze:
a może zrobimy im przejazd z kościoła na sale weselną Para Młodych w kolumnie samych TOYOTEK To byl by widok

nie wim czemu ale pojawil sie kolejny wpis i nie wiem jak go usunąć PP Pozdrawiam

Hicks, wszystkiego dobrego na nowej drodze
Niech Wam się dobrze wiedzie wspólne życie .
Pozdro.

Wszystkiego najlepszego

Wszystkiego najlepszego!!!
Cytat:
A moz˙e zrobimy im przejazd z kos´cio?a na sale weselna˛ Para M?odych w kolumnie samych TOYOTEK To byl by widok

Niezla koncepcja - ale czy rsuhy przyjechalbys specjalnie z Bialegostoku?

Wspaniała wiadomość!! Wszystkiego naj naj najlepszego, szczęścia i miłości!! Pozdrawiam serdecznie!!

To ważny krok.............. Wszystkiego NAJ ! Moze w prezencie slubnym wpadnie jakas tojka? POzdrawiam goraco !

Noooo, nareszcie Witaj ekskluzywnym klubie żonatych

Już po ślubie Hicksów

I ja tam z nimi byłem byłem (razem z PaństwemKubami), w ślubie uczestniczyłem, życzenia złożyłem, ucałowałem, kwiaty wręczyłem i fotki zrobiłem.

Zdjęcia ze ślubu Hicksów

WOW zdjęcia wspaniałe !! I Młoda Para taka szczęśliwa Widać, że to bardzo szczęśliwi ludzie Świetne podpisy pod zdjęciami hehe
Czy to jest ten sam kosciół w którym Ty Jaskal brałeś ślub?? Ehh pomarzyć .

Dzięki, fotki niezłe dzięki Państwu Hicksom, to oni pozowali

Cytat:
2004-10-04 13:06:55, madzia_83 pisze:
Czy to jest ten sam kosciół w którym Ty Jaskal brałeś ślub??

Bez takich, Hicks ma w rodzinie wojskowych więc brali śłub w Katedrze Polowej Wojska Polskiego (tam do niedawna rządził bp. Głódź), a ja u sióstr Wizytek.

Witam,
i powiem więcej: 8-osobowy chór też był wojskowy
Ślub (własny) to ciekawe doznanie, a szczęście widoczne na naszych twarzach bierze się też z tego, że wiemy, że za nami 5 tygodni bieganiny i przygotowań.

Dziękuje Wam za życzenia i obecność

Cytat:
2004-10-11 15:28:53, Hicks pisze:
... szczęście widoczne na naszych twarzach bierze się też z tego, że wiemy, że za nami 5 tygodni bieganiny i przygotowań.
[quote]

Taaa, wiem coś o tym

[quote]
Dziękuje Wam za życzenia i obecność

Spoko !!!