[125] Brewki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z czego i jak zrobić brewki??

eheheheehhebuhahaahahahyhyhyhhh

czego brewki??

ze tak powiem. "daj se chlopie siana" i jak przyjdzie ci mysl zeby "tuningowac" fiata, to usiadz sobie wygodnie i przemysl to jeszcze raz.
aha a jezeli tak bardzo chcesz miec tuninga to zajrzyj na strone www.wiejkituning.com tam znajdziesz duzo przykladow jak profesjonalnie ztuinigowac df-a. powodzenia zycze

Cytat:
2004-09-14 09:49:57, KosMon pisze:
Z czego i jak zrobić brewki??

Brewki z taśmy izolacyjnej, progi z nieoheblowanej deski a skrzydło a'la Wing Commander z deski do prasowania. A i nie zapomnij o pługu z przodu bo zima idzie.

dlaczego jesteście tacy nie uprzejmi?? jak gość ma ochote to niech sobie tuninguje... przecież to jego sprawa

mozna zrobic cos takiego jak w golfie (moze nie dokladnie takiego) wystarcza dwa paski jakiegos tworzywa o grubosci 1,5-2mm, szerokosc dobieramy wg uznania

nastepnie przyklejamy/przykrecamy/nitujemy* dotych plastikowych okularow reflektorow

cos takiego mial Barry w swoim kancie 2.0

* - niepotrzebne skreslic

Mam zestaw naklejek sony i adidas jakbys chcial

a ja mam duza nakleje RIEGER TUNING i PIONEER - THE ART OF ENTERTAINMENT... naprawde zajebiste sa i do bed luka beda pasowac jak ulal...

Cytat:
2004-09-14 12:24:06, ZoLt4R pisze:
a ja mam duza nakleje RIEGER TUNING i PIONEER - THE ART OF ENTERTAINMENT... naprawde zajebiste sa i do bed luka beda pasowac jak ulal...

Ile bys chcial za Pionner ??? bo dresy urwaly mi literke "P" i teraz naklejka nie wspolgra z moim wypasionym audio wspomaganym przez adapter "Jolka" i pozyczony wzmacniacz.No i jakby to nie bylo zawsze 10 kucy mniej

Cytat:
2004-09-14 12:11:58, Samael pisze:
mozna zrobic cos takiego jak w golfie (moze nie dokladnie takiego) wystarcza dwa paski jakiegos tworzywa o grubosci 1,5-2mm, szerokosc dobieramy wg uznania

nastepnie przyklejamy/przykrecamy/nitujemy* dotych plastikowych okularow reflektorow

cos takiego mial Barry w swoim kancie 2.0

* - niepotrzebne skreslic

Dokładnie można zastosować blendę z golfa I i nie wygląda to tak źle w porównaniu z innymi "tworami".
pozdrawiam

Cytat:
2004-09-14 10:05:28, goorek pisze:
eheheheehhebuhahaahahahyhyhyhhh

czego brewki??

o ile sie nie myle ty miales z papieru toaletowego

pozdrowki

ostatnio przyszedl mi do glowy taki pomysl ( a dokladnie komus z forum VT) ze moze by sprobowac zalozyc atrape od poldka. Tylko czy taka by pasowala do rozstawu reflektorow i szerokosci. Chyba by ladnie sie prezentowalo.

Tylko jest jeden problem nie mam... kanta

W kwesti dobrze i profesjonalnie wzkonanych brewek polecam strone www.trerytrium126p.pl chlopaki znaja sie na rzeczy.

wyglada to mniej wiecej tak:

[ wiadomość edytowana przez: samael dnia 2004-09-14 17:10:13 ]

Zdecydowanie brewkom w kancie mówimy NIE!!!
Ty lepiej pomyśl o doprowadzeniu tego Fiata do stanu gwarantującego bezpieczną jazde, a nie tjuninkowaniu, bo z tematów jakie zapodałeś na forum wynika ze nie masz hamulców i jeszcze jakieś defekty...poza tym czemu chcesz zeszpecić auto???

[ wiadomość edytowana przez: Wujek-Kajtek dnia 2004-09-15 05:02:37 ]

ewentualnie polecamy firme pani agnieszki z dąbrowy g. mają nawet demo kar -tylko nazwy zapomniałem

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

brewki zrob z niczego albo z przezroczystej folii, tak zeby nie bylo widac, bedzie mniej wstydu

Cytat:
2004-09-15 09:47:57, mar125 pisze:
ewentualnie polecamy firme pani agnieszki z dąbrowy g. mają nawet demo kar -tylko nazwy zapomniałem

sluze pomoca CLUB TUNING to sa profesjonalisci goraco polecam.
z ich oferta zapoznasz sie na patronackich stronach sponsorujacych owa firme www.wiejskituning.com i jeszcze byla jedna zagraniczna chyba topgear

właśnie,CLUB TUNING-takie żółte demo (125p) jest ich!!

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Swietny pomysł.Ja bym proponował z takiej blachy jak na załączonym zdjęciu w poldolocie. To jest nierdzewka, bedzie na długie lata Czyż nie jest groźny?