[ciekawe:)] 125 cabrio, camp

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

marzenie

porównanie kanta 1,6dohc i bmw 1600

strona żródłowa:fiat125p.ic.cz/ Literatura.htm

sorry, ale o kabrio i kampie było już chyba z MILION razy!!
Za to porównanie z BMW całkiem ciekawe... żebym jeszcze wiedział co tam jest napisane.

moze i na fsoak było milion, tu było 2 razy

Tym cabrioletem to moglbym na slub pojechac i wracac jak w Mistrzu kierownicy
pozdro

Ja do ślubu chciałbym jechać kantem jamnikiem cabrio do ślubu tylko mojej kobicie sie to nmie zabardzo podoba ten pomysł powiedziała zebym szedł sie leczyć

Ten kant cabrio super jest. Ładny i naprawdę zrobiony tak z polotem. Super. Strasznie mi się podoba. I kolorek czerwoniutki.

cabrio jest fajne ale ten pickup z nadbudowka niby samochod kempingowy to wyglada jak smieciarka

ciekawe jak wygląda ten cabriolet z rozłożonym dachem

PS. dorysuje ktos?

[ wiadomość edytowana przez: Chrostek dnia 2004-10-24 19:28:10 ]

Cytat:
2004-10-24 19:26:21, Chrostek pisze:
ciekawe jak wygląda ten cabriolet z rozłożonym dachem PS. dorysuje ktos? [ wiadomość edytowana przez: Chrostek dnia 2004-10-24 19:28:10 ]

z rozlozonym musi glupio wygladac gdyz odleglosc od tylnej szyby do krawedzi bagaznika bedzie bardzo zblizona do dlugosci maski i wygladalo to bedzie nieciekawie

to cabrio bylo by owiele lepsze gdyby przedzial silnikowy wydluzyc przez przesuniecie grodzi w kierunku tylu samochodu, przez to wydluzy sie masaka, wtedy pod maske wlozyc R6 z fiata 2300

wtedy siedzenia tylne umiesciloby sie miedzy nadkolami i nie byloby tego glupiego szerokiego panelu miedzy klapa bagaznika a dolna krawedzia dachu i po zlozeniu dachu byly by ladne proporcje

Moze jakis mistrz AdobePhotoshop wcieli moja wizje w czyn?