Czesci do Espero i sklepy w Krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hello - tu Henryk z pasja czytam wasze forum, sam wlasnie kupilem i ..moze dzieki wam Esperaka 2.0 CD, ale w bryce jest duzo roboty i potrzebuje czesci. Jestem z Krakowa i szukam jakichs taniutkich sklepow, lub tez jakichkolwiek. Jesli cos wiecie piszcie!!!
Henryk

Ja kupuje:
- Aleja Pokoju - sklep tuz kolo Polmozbytu,
- Hurtownia ul. Cystersow 19
Innych nie znam lub sa bardzo drogie , wiec gdybys sie mogl podzielic to bylbym wdzieczny

Na ulicy Pachońskiego 9 był sklep Daewoo (2 lata temu) z częściami naprawdę tanio nawet o50% w stosunku do hurtowni.Był tel komórkowy 601421146
VELTA Firma handlowo-usługowa Marlena Nowakowska

Zauważylem, ze coraz wiecej Krakowiakow i co chwile czytam o serwisie na Alei Pokoju w Polmozbycie. Tak wiec reasumujac, gdzie Krakowiacy kupuja czesci do ESPERO poza 3-ma Polmozbytami.
(Na Pachonskiego nic nie znalazlem)

Policzylem Krakowian...Jest nas niestety tylko 5-ciu. Jak zwiekszyc nasze grono? W Krakowie co chwile widze jakies Espero>>>???

...To ciągle te same auta jeżdzące w kółko bo miasteczko malutkie ...bez urazy!! wiem to z autopsji...w Katowicach też jest podobnie Pozdrowionka! oczywiście z Katowic!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2003-06-18 00:16:51 ]

Tyle aut to po moi wsi jeździ... w promieniu 200m są łącznie z moim 3 esperaki, a i czasami pojawiam się w krakowie (teraz nie, bo nie będę się godzinę przez miast do roboty przebijał, jak tramwajka załatwia to w 25 minut) - wkrótce częściej będę się pojawiał

Witam! Niestety ja również zauważyłem że w Krakowie niewiele jest sklepów z częściami do Espreynki. Ja kupuję przeważnie w Polmozbytach albo na Alei Pokoju lub przy ASO na Radzikowskiego. Niestety ceny tam nie są niskie. Kiedyś włożono mi za wycieraczkę reklamówkę hurtowni części do aut japońskich i koreańskich gdzieś na Zakopiance ale ta ulotka zapodziała mi się gdzieś i nie mogę jej znależć.

Właśnie kila godzin temu odwiedziłem na ul Prądnickiej 79 sklep z cześciami do Daewoo i FSO i można tam dostać również części do Esperynki taniej niż w Polmozbytach i przeważie zamienniki, ale podobno dobrej jakości Nie kupowałem nic bo aktualnie nie potrzebuję, ale gościu polecał się na przyszłośc.

SKLEPY i zakłady w KRAKOWIE:

Polmozbyt Al. 29 Listopada 90, 415-72-25

Hurtownia ul. Cystersów 21 (kolo stacji benz) 413-73-75

"Motozbyt" - zakład naprawczy - (specjalizuje sie w sprzedaży m.in. ESPERO) ul. Dauna 110, 655-46-12

Kowal - ul Kasztelańska (nad rzeczka) 421-33-81 (resory, blacha..)

Polmozbyt Al. Pokoju 81, 648-30-22

Polmozbyt ul. Wielicka (kolo stacji benz) 425-52-15

Polmozbyt ul. Radzikowskiego 4, 637-40-94

Polwer - oleje płyny, filtry, klocki...ul. Olszyny 9a 411-22-55

Niestety tylko tyle udalo mi sie znalezc i tyle przekazuje Lasombrze.
Mam nadzieje, ze komus sie przyda!!

Czesci Daewoo

Zofia i Zenin Czopik
30-658 Krakow
ul.Luzycka 27A
tel. 0601 51-20-27

Sklep przy ul Prądnickiej 79 pon-pt 9-19 sobota 9-14
tel 416-20-08 (ceny niczego sobie!!) Bylem i sprawdzilem
DZIEKI MARKU!!!! Wlasciciel sklepu Cie kojarzy

A przy okazji niezly serwis kolo jednostki wojskowej!!!
WOJCIECH SEWERYN
32-086 Węgrzce 212
285-92-28 603-980-563

Panowie, tworzenie takiej wspaniałęj bazy wiedzy nt. sklepów w krakowie wzbudza moją zazdrość, bo jestem z warszawy. A co jakby zrobić taką bazę wiedzy o sklepach całym kraju? Szukanie tego w postach, to straszna mordęga, możeby usprawnić Wasze (nasze?)forum o taki drobny automacik?
Jedyne co trzeba to... wszystkie adresy z kraju. Ma ktoś pomysł jak to skompletować?

Ja kupuje w hurtowni na Makuszyńskiego, mam tam bardzo dobre ceny

Z mojego doświadczenia wynika, że zwykle najtaniej mieli to co ja potrzebowałem w Akropolu na Balickiej.