Jakość gazu na stacjach KRAK-GAZ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No właśnie jak oceniacie jakość gazu na stacjach sieci KRAK-GAZ??? Ja osobiście tankuje na Shell'u ale ciekawy jestem waszej opinii.
Pozdr

No widzę że nikt nie tankuje na tych stacjach (dziwne mają stacje w trzech województwach południowych) no ale nic. Temat do kasacji

Juz niedlugo (mam nadzieje) bedzie mozna wyrazic swoja opinie nawet co do konkretnej stacji w konkretnym miescie

Chodzi oczywiscie o stronke www naszeg forum

pozdr

Spoko stacja - można tankować u nas w Cz-ewie jest jedna i jakość gazu nie odbiega od innych (nie zauważyłem zmian a tankuje tam czasami). Dogodnym "bajerem" jest karta którą można u nich wykupić za 12? zeta. Przy każdym tankowaniu obniżaja cene o 10groszy czy coś koło tego.

tankowalem 3 razy rok temu. /moze sie zmienilo/ i na tym skonczylem moje spotkania z tym koncernem.
podczas spokojnej jazdy spalil mi znacznie wiecej.
nierowna praca na wolnych obrotach.
koles niechcial mi nalac za 8zl.podczas gdy skonczyl mi sie i gaz i benzyna i mialem tylko 8 zl.
musialem go prawie blagac

Krak-Gaz?
Tankuję od kwietnia i w ogóle nie narzekam, tankuję na stacjach w Krakowie, Katowicach i Rudzie Śląskiej - jest naprawdę OK.!

jak powiedzialem bylo to rok temu moze sie poprawili.kazdy wkoncu zaczyna dbac o klienta