| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Szalony Lada Samara 21093 Toruń | 2004-10-16 21:12:32 Czytając wasze wypowiedzi i oglądając zdjęcia ze zlotu 18/19 września musze przyznać że był on chyba lepiej zorganizowany niż ten który miał miejsce na przełomie kwietnia na którym byłem. Więcej konkurencji (których zabrakło na kwietniowym) i zdecydowanie więcej ludzi których chyba brakowało na tamtym zlocie. Szczerze mówiąc pisze to byście widzieli iż po ostatnim zlocie bardzo się zniechęciłem do nie tyle co osób z klubu ( broń Boże!!!!) ale co do orgaznizacji jaka miała miejsce ..... ale to już było i nie chciałbym powracać do ....... Włozyłem dośc sporo kasy na zwenętrzny tunning Samarki i zawiodłem się z powodu poprzekładania niektórych konkurencji z soboty na niedziele, alle chyba teraz to już nie ma sesnu rozgrzebywać. Do czego zmierzam... A no do tego iż chciałbym złożyć podziekowania za to iż mogłem poznać naprawdę grono fajnych ludzi z którymi można było pogadać o Ładzinkach i zobaczyć jak kto i co ewentualnie przy swoim autko zrobić..... Niestety za niespełnia dwa tygodnie po moim autku pozostana wspomnienia ( teraz to topiero się SŁONIO zdziwi) i zdjęcia w galerii klubowej ponieważ Samarka idzie na sprzedaż. Musze przyznać, że od trzech lat jak ja mam (miałem) nigdy się na niej nie zawiodłem!!!!!!!!! Jeżeli miałbym komuś polecac samochód nie do zajechania, na lata i w dobrej przystępnej cenie to polecałbym Samare. Niestety sytuacja jaką mam i jaką bede miał za kilka mieięcy zmuszahttp://motonews.pl/images/forum/subject/icon7.gif
http://motonews.pl/images/forum/subject/icon7.gif mnie do tego by sprzedacć samochód przy którym tak dużo włożyłem serca i czasu by ładnie wyglądał. Pozdrawiam wszystkich członków klubu, dziękuje za wspólne spędzone chwile zarówno na Zlotach Ogólnopolskich jak i spotach regionalnych, dzięki SŁONIO za pomoc przy kilu rzeczach które razem przy Samarce robiliśmy, i może kiedyś będę miał okazje i czas przedewszystkim na to by pojawić się na waszym Zlocie i pogolądać markę auta które pierwsze w 100 % było moje - pozdro i do usłyszenia bądź napisania - Szalony z Torunia PS1. Jakby ktoś chciał kupić - przebić cene to kwota za Samarkę tak jak stoi 6,5 tyś.(zdjęcia w galerii bądź na zdjęciach ze zlotu). PS2. SŁONIO zostałeś chyba sam z Torunia....... nie daj się!!!!! |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-10-17 00:53:04 Szkoda |
Dark_Rider SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Katowice | 2004-10-17 03:14:22 Wielka szkoda, że już nie będziesz miał samarki !!!!!! [ wiadomość edytowana przez: Dark_Rider dnia 2004-10-17 03:15:53 ] |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | 2004-10-17 20:03:32 I co z tego, że nie będziesz miał samarki-> i tak mozesz z nami być |