Ile kosztuje pompa paliwowa.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stalo sie spaliłem pompe paliwa, moze ktos wie gdzie ożna kupić
taniej, albo może ktoś z Was ma na zbyciu cos takiego.

FGM bez pompy

okolo 250..tanszej nowki nie trafisz raczej..jesli uzywka to tylko za grosze rzedu 50-80zl wiecej nie oplaca sie zaplacic bo nie wiadomo ile taka pompa pozyje

http://www.akwimat.republika.pl/cennik03.html

Na tej stronie kosztuje 370,oo kurwa mac!!!!

No a gdzie za 250zł? Jak to nie wiadomo ile taka pompa pożyje
tzn ze ona moze pasc. Czyli moze tak być ze to nie przez mnie?
Nie świeciła mi się jeszcze rezerwa! A on nie chciał zapalić
wiec go na awaryjne zapalanie i do stacji 2 km zatankowałem i dupa gaśnie.

A czy ją można samemu wymienić? Czy trudno to się robi?

Ta będzie pasować, z allegro?

Jakiej szukać pompy? nr kat? Ja mam silnik 1.8

chwila chwila..nie mogles zapalic i gasnie..skad wiesz ze to pompa?? wyjales ja i sprawdziles??

wg mnie to nie taka pompa jak znalazles..w kazdym razie ja mam inna..a chyba ni ema roznicy w silnikach i pompy sa takie same..ale moge sie mylic

[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2004-10-14 21:04:51 ]

Nie no co ty nie wyjmowałem...juz pisze.

Ide ze szkoły na parking.
Zapalam silnik, łapie i od razu gaśnie, tak kilka razy,
po chwili myśle ze trzeba zapalic na Awaryjnym Gazie, no wiecie
na "0" zapaliłem no szybko na stacje pojechałem jakieś w km
zatankowałem no i zapaliłem jeszcze raz nie idzie.

Zapaliłem awarynie podjechałem 50 metrów przełączyłem, dodaje gazu, gaśnie tak jeszcze dwa razy i nic.

Pożniej jade do domu po 15 km przejechanych na gazie
zmieniam na benzyne - gasnie. Pożniej chciałem zapalić
na benzynie i nic, tylko kręci, a nie zapala, no i jeszcze
słuchałem czy się załącza i nie słysze zeby cokolwieg
szumiało... no to chyba pompa - tak myśle.

Cytat:
Czy od 1.5 16V tez mozna zamontować?

eh stary..jesli nie wyjales pompy i nie sprawdziles czy dziala to nie ma o czym mowic..masz gg?? moj nr 811624..kliknij to pogadamy..jest tez tak mozliwosc zeby sie styknac i wyjac ci ta pompe..i oblookac..jesli sam nie mozesz..ale to latwa czynnosc jest

No juz sciagam GG zaraz bo na modemie, błagam nie uciekaj jeszcz?

luzik..nie pali sie

Teraz to całą noc nie bede spał, bo musze co godzine isc odpalis auto zeby woda nie ostygła zebym niemusiał jechac na lince
tylko na gazie.

A jesli to nie pompa to moze byc cos powaziejszego?

nie da sie tak zdalnie zdiagnozowac..jesli ci gasnie w trakcie po przelaczeniu na benzyne i nie zaplaa..to faktycznie wyglada jak brak zasilania paliwa..ale to moze byc problem elektryczny..nawet bezpiecznik..trzeba sprawdzic po pierwsze czy pompa pracuje..robisz to tak ze otwierasz siedzisko kanapy przekrecasz kluczyk i slyszysz..a jak nie pracuje to tam jest wtyczka i sprawdzasz czy dochodzi zasilanie

Kurna ten Windows mowi mi ze wystąpił bład.

Zaraz sparawdze co i jak poczekaj jeszcz! proszę

No a jak tą kanape sie otwiera tak na maxa do góry?

P.S. chyba nie da rady z tym GG jeszcze raz instalke sciagne
bo cos sie #$^^&#

otwiera sie do gory tak jak maska w samochodzie tylko ze w strone do przodu..nic jej nie trzyma..wsadzasz reke miedzy siedzisko i oparcie i podnosisz..i tam masz w czesci centralnej takie wieczko na 6 srub 10tek..i to jest wlasnie pompa

dobra ide słuchac.... aha z GG nici moj system go nie lubi...

thx zaraz wracam

http://www.allegro.pl/show_item.php?item=33019284

Za 100 chyba pojdzie.

panowie a jak tak sie jezdzi na awaryjnym gazie to nic z silnikiem sie nie dzieje? Aha myslicie ze mogla pasc z powodu starości rocznik '96 ?

teoretycznie mogla ze starosci..ale jak masz odpowiednia ilosc paliwa zawsze to raczej watpie..a co do tego awaryjnego gazu to o czym ty mowisz??) o tym ze odpalasz na gazie?? jak ci instalka pozwala na to to odpalaj i pare dni pojezdzisz to sie nic nie stanie..samochod odpala na benzynie zeby parownika nie nie niszczyc po prostu..tylko jak chcesz tak jezdzic to odepnij zasilanie od pompy..tak na wszelki wypadek..

hmm ale w koncu sprawdziles?? faktycznie nie dziala?? jest zasilanie??

jezeli chodzi o cene i zakup polecam ten topic - tez kupowalem u tego goscia i jestem zadowolony
pompa paliwa