Bylem na zlocie corrasiow :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec w sobote bylem na zlocie scirocco-corrado w Kielcach. Bylo fajnie zrobilem 555 kilosow paliwozernym corrasiem. Polecam kazdemu takie spoty i wyprawy!

Sory Szelo ale musialem twoja wypowiedz skasowac abym mogl poprawic to

[ wiadomość edytowana przez: Pingu dnia 2004-10-11 23:30:16 ]

ja już Adama znalazłem a wy ??

Nowa zabawa

GDZIE JEST WOLLY znaczy PINGU

na samym dole po lewej stronie ze smyczą !! teraz już go minio znajdziesz !!

Cytat:
2004-10-12 16:02:12, rzeszowiak pisze:
na samym dole po lewej stronie ze smyczą !! teraz już go minio znajdziesz !!

Taak, a lewa reka drapie sie po czyms, oj nieladnie Adas nialadnie...

ja tez go juz znalazłem

Hehe ja tez go widze, wszyscy stoja i pozuja do zdjecia a Adam lezy pod swoim corkiem i cos w nim przykreca co by mial jak do domu wrocic oczywiscie zartuje Prezes sie rzuca w oczy
A co do tematu spoty w obrebie jednej marki to tez bardzo ciekawa sprawa

tez znalazłem
naprawde ciekawie ciekawie wygladaj niektóre samochody
adam czy czegos sie dowiedziałem natemat zwiekszenia mocy w swoim bolidzie i czy woguleczegos sie dowiedziales ciekawego????????

Naprawde wygląda ciekawie zlot na fotkach, kiedyś trzeba bedzie to zobaczyc, do Kielc nie daleko .
Stalowowolski VWej fajnie wygląda w tłumie, tylko Pingu
pomyśl o felach, bo te to chyba z przemytu

Cytat:
2004-10-13 09:04:05, GEOO pisze:
tez znalazłem naprawde ciekawie ciekawie wygladaj niektóre samochody adam czy czegos sie dowiedziałem natemat zwiekszenia mocy w swoim bolidzie i czy woguleczegos sie dowiedziales ciekawego????????

Niestety w tej kwestii juz mi nic nowego nie przekaza

Cytat:
2004-10-13 10:21:09, marreq pisze:
Naprawde wygląda ciekawie zlot na fotkach, kiedyś trzeba bedzie to zobaczyc, do Kielc nie daleko . Stalowowolski VWej fajnie wygląda w tłumie, tylko Pingu pomyśl o felach, bo te to chyba z przemytu

To wiem i moze kiedys zrobie wkoncu cos dla siebie i kupie sobie felgi na razie nie mam czasu aby corrasie wkoncu zestroic do konca

adam jest prekursorem dłubania 1,8 Kompressor wiec lipa.
Kto mu pomoze skoro gdy ewydłubie to bedzie jedno z najmocniejszych g 60 w Corku co tam ze za mniejsza kase byłoby mocniejsze 1,8 t ale nic

Ale za to dłubie dalej i sie nei poddaje iza to ma szacunek wielu osób w tym mnie każdy inny by wywalił w piz....

aha chyba ze tak niom u mnie tez podziw własnie ze tak długo go robi ale wazne ze z pasja to robi
a czu ile razy ty sie na swojego malca wkurzałes ale zakazdym razem wracales i robiłes go od nowa to jest pasja i to sie liczy w tym sporcie

Geo poczekaj do wiosny..... popracuje troche nad nim
pozyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie
Plany są spore....
Napewno zrobie go na inny styl niz planowałem.....
Pomysły mi przyniosła pewna strona ostanio z gangsta Autami - to nie jest żart !!!!!