| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-10-14 12:34:09 Pytanie do ETonka_GT.
Czy panowie od gasssu założyli Ci jakiś gwizdek, grzybek czy coś w tym rodzaju? |
ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2004-10-14 20:58:45 Odp dla "kisztan"
... nic takeigo mi nie zalozyli... |
_FGM_ Warszawa | 2004-10-14 21:35:56 kisztan: ja nie mam zadnych gwizdków i wszystko łądnie działa nic nie strzela. nawet bez pompy paliwa |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2004-10-14 22:56:26
Kto wie, byc moze i na masce |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2004-10-15 07:20:29
Spaprali robotę. Dobrze, że tylko tyle Ci sie stało. Niech to będzie przestrogą dla tych którzy uważają tak jak _FGM_
Reszte dopowiedzieli koledzy Koza0007 i QLogik |
raffsa Klubowy Weteran Espero Miasteczko Slaskie | 2004-10-16 21:41:38 to i moze ja się wypowiem !! popieram Auto gaz centrum jest DO KITU !! na szczęscie uczyłem się na błędach sąsiada a nie na swoich !!. policzyli mu za instalke z kompem / super cena itp / ale kompa zapomnieli zalozyc Ale to chyba wszędzie tak jest kolega w skodzie faworit / gaznik itp./ zakladal gaz u innego gazownika !! i urwali dysze wolnych obrotów !! jak pojechał z reklamacją to powiedzieli ze przywióżł starego grata a chce mieć nowego !!. Ja na szczęscie nie narzekam na mojego gazownika !! ale też to zrobił tak na szybko !!! i na kazdym kroku marudził !! bo chciałem wlew we wlewie paliwa to podobno trzeba miec atest itp. !! nawet problemem było żeby przełącznik zostawił na kablach a nie montował ( zamontowałem sobie w drzwiach przy przycisku od klapy !! nierzuca się w oczy. ) to tak na tyle !! pozdrawiam Raffsa |
ETomek_GT Skoda Octavia Tarnowskie Gory | 2004-10-17 18:34:27 no to widze ze nie jestem jedyna osoba z ktora ten zaklad w ten (chamski) sposob zalatwia interesy...
moze by tak jakis artykul w gazecie strzelic??? ma ktos jakies znajomosci bo tak samemu to chyba za duzo nie zdialam bo mi tego zapewne nie wypuszcza w swiat... czekam na propozycje... ETomek |