| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Race_D F&F MEMBER FSO SPORT Sin City... Bydgoszcz | 2004-10-10 22:13:07
A to nie mozna było się dopisać do tamtego wątku? Nie wiem jak to jest w regulaminie opisane, ale z życia wiem że można. Tegoroczny Rajd Brodnicki (taki lepszy KJS Jak mogłeś przegapić fotorelacje? >> KLIK << Opis od początku: >> KLIK << Jak można zauważyć startowały dwa SWAP'y i oba zostały bez problemów sklasyfikowane w klasie odpowiadającej pojemnością ich silnikom. ps. Kiedy następna imprezka? |
Art126 F&F Sympatyk Fiat 126p już jeździ Wołomin | 2004-10-12 09:12:02
Tylko homologowany maluch to niezły wydatek, kokmbinezon, buty, kaski, klatka, kubły, pasy, kierownica itd. - nie każdego na to stać. A z resztą myśle że 99% osób tak na prawde startuje aby się sprawdzić, nauczyć jeździc i mieć niezłą zabawe a nie po to aby zostać kierowcą rajdowym. Swapik to umożliwia w większym stopniu niż 650, szczególnie jeżeli chodzi o fun z jazdy. A co do ograniczeń swapów w kjs to jakieś bzdury, przynajmniej w Okręgu Warszawskim |
Art126 F&F Sympatyk Fiat 126p już jeździ Wołomin | 2004-10-13 16:13:19 Ja powiem tak częsci są na normalnym poziomie cenowym, tylko zarobki przeciętnych ludzi są na poziomie dalekim od normalnosci... odchodzimy od tematu troszke |