MotoNews.pl

Kable WN do Ponego.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakie kable wysokiego napiecia do ponego na gaźniku 1.5 ?.

W sieci znalazłem polskie kable Janmor, czy ktos ich uzywa?

Moze ktos wie gdzie w Lublinie mozna dostac od ręki ????

Sprawdzałem w ciemnym garazu, swieca jak na dyskotece Wiec raczej jestem pewny ze problemy z odpalaniem sa spowodowane zuzytymi przewodami

Dzieki z gory za info.

[ wiadomość edytowana przez: bruner dnia 2004-10-13 02:14:28 ]

Juz kupilem kable marki janmor. Calkiem tanie 46 zl. Chodzi znacznie lepiej. zobaczymy rano jak odpali (lub nie)

TEMAT ZAMKNIETY

te kable Janmora ..to syf...
za miesiac lub dwa bedzie to samo.....

Zobaczymy za dwa miesiace. a co miales takie ? Sa 3 krotnie silikonowane, made in australia. A jakie proponujesz inne ?

ja kupilem orginalne hyundaiowskie :/ to dopiero syf... dyskoteka to malo powiedziane... wala przebicia na wszystkie strony... reklamowalem je... dostalem nowe z zapewnieniem ze bedzie ok... jaaaaaaaaaaasne.... to samo...

I co zrobisz z nimi ? Ile kosztowały ?

narazie jezdze na nich bo nie mam kasy wogoole :d 90 czy 95 pln ze znizka....

Ja kupilem motorcrafata pasuja od sierry , pomykam juz z poltotej roku i jest ok.Zaplacilem chyba 80 zl. Pozdrawiam

Ja niedawno zmienilem na jakies amerykanskie, ale nie pamietam firmy. Zaplacilem 60 kilka zlotych oczywiscie sylikony i narazie jestem zadowolony. Jesli ktos bedzie zainteresowany to moge sprawdzic firme. Niestety najgorsze jest w nich narazie to ze sa....niebieskie
Pozdrawiam

A moje czerwone

Cytat:
2004-10-13 15:23:22, bruner pisze:
Zobaczymy za dwa miesiace. a co miales takie ? Sa 3 krotnie silikonowane, made in australia. A jakie proponujesz inne ?

Ja już jeżdżę na tych Janmora trzeci miesiąc. Narazie OK.
tylko długie jakieś , a niby do poniaka.

do zlociutki : od jakiej sierry pasuja , rocznik, pojemnosc, itp ?

do Bruner: przewody kupowalem na sztuki w sklepie Boscha, dobry silikon. wyniosły mnie lekko powyże 60 złociszy. ale jak ta ulica sie nazywa to mnie zabij. gdzieś pomiędzy majdankiem a witosa. ale jest też na górce w cmt w glównej alei.

Jesli chodzi o te przewody od sierry , to nie pamietam od jakiej to bylo,poprostu zdejmij pod sklepem najdoluzszy oraz najkrotszy przewod, i porownaj dlugosci.Tak bedzie najprosciej. Powodzenia.