Need Help :)))

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wszystko fajnie pieknie ale ja chce żyć

Kupiłem auto ale nie mam zimówek...

Ma ktoś do odsprzedania opony, które wytrzymaja jeszcze tą zimę ??

Ratujcie

są zakłady z używanymi oponami, koszt kompletu powienien wynieść ok.200zł a tak na szybko to proponuje próścić powietrze do ok.1,8 atm - zawsze to trochę poprawi przyczepność głównie na błocie i śniegu..

PS. Przejżałęm Twoją stronę i jakoś nie doszukałem się czemu ma ona służyć???? to dopiero początki czy tak ogólnie antykoncepcyjnie do niej podszedłeś?

Ogólnie to ona powstała jakieś dwa lata temu i powoli ją zmieniałem. Jak do tej pory jej celem był tylko opis mojej osoby. Chetnie bym coś jeszcze wrzucił ale niestety miejsca na serverze mi brakuje Z czasem coś pewnie jeszcze dodam...

Dzieki za szczerość

Jest tam takie jedno czarno białe zdjęcie z jakąś super dziewczyną.... czyżby to Twoja przyboczna? (taka uroda mnie strasznie kręci!!)

A co to, rozmowy o kobietach i fotografii beze mnie?

Ptaszyna... co do sesji to najpierw musial bys z Nią to uzgodnic
Ja to tylko kierowcą jestem... a że kobieta ładna to trzeba ją w odpowiednim samochodzie wozić... prze to kupiłem Espero Srebrne

Ja swoejgo esperaka, zanim oddam matce (moze go nie bede sprzedawac!!!!) lub sprzedam obcykam i na pewno namowie swoja stokrotke na wystapienie w roi modelki