| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-04-28 11:45:22 Kiedys cos pisales, ze masz jeszcze oryginalne amortyzatory, wiec moze to byc to jednak... |
Qba_Szklarska SYMPATYCZNY GOŚĆ VW Golf Mk3 1.6B/For ... Szklarska Poręba | 2004-04-28 11:52:49 ...no w sumie 110kkm maja |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-04-28 12:08:29 No wlasnie - na polskich drogach... |
panoni opel omega A 2,6 zabrze | 2004-04-28 21:47:46 No niby masz racje Andrzej ale jednak przyznasz chyba racje że samarki mają za mięki tył a przy ostrzejszym wchodzeniu w zakręt zabardzo sie wychyla i odczuwa się lekki poślizg ,ja zwłaszcza na takim jednym zakręcie to sprawdzam dość często i niechce być inaczej prócz amorków które mierzyłem wczoraj i mają ok 67% jest taki efekt . Po obciążeniu samrki każda jedna seryjna świeci po drzewach i może oto chodzi a która firma dobra różnie to bywa nawet w najlepszej trafiają się czasem buble .
panoni |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-04-28 22:45:27 Ja proponuje Delphi - cena przystepna, na przod wystarcza same wklady (przynajmniej tak radza bardziej doswiadczeni koledzy |
Golem SYMPATYCZNY GOŚĆ firmówka Kia Picanto ... Czarna Białostocka | 2004-04-30 08:27:28 Qba_Szklarska jak bóg miły mam samarke nieco wyżej postawiona
podejżewam że jakies dobre z 5 cm,taka już była ,sprawdzalem amorki u diagnosty we dwóch siedzielismy w środku auta żeby dokładniej wykazalo, z kompa wyszło że wszystko jest spoko.Trudno powiedziec,w poprzedniej ładziance często wozilem troszke towaru w bagazniku wstawiłem wtedy do neij gumowe szklanki od golfa,była dużo sztywniejsza i dupcia jej stała lekko do góry choc wcale nie za wysoko,miałem czasami na zakrętach głupawe uczucie uciekania tyłu ale to mósiał byc bardzo powazny zakręt,i przy sporej prędkosci.W tej robiłem test łosia,oczywiście z mał.ąprędkościa zachowuje sie całkiem normalnie.widziałem nisko zawieszoną samare prezentowała sie wyjątkowo atrakcyjnie ale nie wiem dlaczego wole ten samochód zawieszony nieco wyzej. |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2004-05-02 01:19:55 Ja tak samo wole wyzej - na nasze drogi i krawezniki to jednak swietna rzecz |
bartos SYMPATYCZNY GOŚĆ samochodzik Stalowa Wola | 2004-10-17 10:24:08
Proponuję użyć korektora świateł, zapewniam że pomaga pozdr |