Hallowen Trojmiasto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Montujemy jakas imprezke z tej okazji, postraszymy sie nawzajem, Pablox sie porzadnie napije Wiec jak?

a cos Ty taki amerykanski Franc?

indora na swieto dziekczynienia tez pieczesz

sorki, ale nie moglem sie powtrzymac.
wpienia mnie i mierzi jednoczesnie kopiowanie wszytskiego z USA. walentynki, halloween, makdonaldy....
jakbysmy polskich, slowianskich tradycji nie mieli....
zamiast zimowych walentynek nie lepiej swieto kupaly w czerwcu??? nie przyjemniej...?
prawde mowiac mam b. impulsywne reakcje na takie numery. Kiedys mialem nawet "przyjemnosc" z policja, bo z kumplem popsulismy haloweenowe dynie przed sklepem (tak, tak, jest w lodzi taki debil sklepikarz.... co np. 4 lipca oltarzyki w witrynie wystawia)

Miałem tu też nic nie pisać, ale dzieki adasiowi napiszę - ja też leję na te quasi-"święta". Strasznie wpieniają mnie walentynki i halloween. Sorry Franc, ale się na to nie pisze - mogę poprostu w niedzielę 31 października iść na piwo.

nie to nie, to wywal ten temat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Co nie, co nie niech się wszyscy wypowiedzą, dla mnie każda okazja dobra jest i wsio ryba czy to hallowen czy śledzik zawsze jakaś okazja

Dla chcącego nic trudnego Z okazji braku okazji też można zaszaleć

napisac w temacie impreza Trojmiasto i nikt sie czepiac nie bedzie... kazdy dzien jest dobry na Lad-o-spotkanie!!
Ja tam bym wpadl ale narazie jestem w Warszawie.... nie wiem kiedy wracam do Tczewa... wiec odpadam z przyczyn... odleglosciowych

Franc przecież napisałem, ze moge sie spotkać 31 października na piwie

Każda okazja jest dobra by zrobić imprezkę, co poniektórzy niech siem tak nie emocjonują , nie wyrzekamy siem tradycji ale na takich imprezach jest po prostu fajna zabawa. Inna sprawa to ta gówniarzeria, która na siłę chciałaby, żeby było jak w usa i latają po domach domagając siem słodyczy, wqr...ją mnie oni na maxa .

Dzieci nie kulcic mi sie tu jedni lubia drudzy nie.Czas nie kutas a wszystko sie zmienia do okola moda jest taka a nie inna jedni ulegaj jej drudzy nie Franc mial namysli okazje o spotkania i wyicia paru browcow.Adasko rilax

....no to ja tez dorzuce cos od siebie.

otóz od kilku lata bodajże 4 organizujemy ze znajomymi ! listopada impreze. Miejsce w którym sie odbywa jest conajmniej nie typowe bo są to stare kopelnie - sztolnie w ktroych wydobywano piryt. Ogolnie wyglada to bardziej jak duza "kulokształtna" grota. Przed imprezą dekorujemy grote w stylu zaleznie od humoru.... było przerabiane średniowiecze, była też impreza w stylu hmmmm.... ciezko to nazwać.... powiedzmy krążąca blisko śmierci. Ludzie sie przbierają... pali sie ognisko, jest rożno, musyka .... steki świec... alkohol.... dmuchanie ogniem....
... przede wszystki dobra zabawa....
... wsszystko po to zeby mozena było obejrzeć pozniej tego typu zdjecia:

jestem za zrobieniem gdzieś Hallowen w 3mieście.