| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
maniek83 skawina | 2004-11-25 23:16:10 P.S. Za to w bagazniku odkrylem: "Gratis" dorzucili gumowo-plastikowa kuwete do bagaznika( na ktora wczesniej sie nie zdecydowalismy bo kosztowala 220zl) [/quote] Stary jak możesz odbierasz nowe autko i nie wiesz co kupiłeś wersja blue ma w standardzie gumowo-plastikowa wykładzinę do bagażnika. A w Inter car sam serwisuje autko i jestem z nich bardzo zadowolony Pozdrawiam |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-11-26 07:10:20 A ja napisałam do Toyoty w Katowicach odnośnie blacharki (ile kosztowałyby części, czy sprowadzają) i brak odzewu - może odpiszą?? Poczekamy - zobaczymy |
macmanpl bylo Ave D-4D,jest c ... Krakow | 2004-11-26 15:42:01 >Stary jak możesz odbierasz nowe autko i nie wiesz co kupiłeś
>wersja blue ma w standardzie gumowo-plastikowa wykładzinę do >bagażnika. >A w Inter car sam serwisuje autko i jestem z nich bardzo >zadowolony Wiesz to ciekawe, bo ta wykladzina bylismy zywo zainteresowani i 2 sprzedawcow poinformowalo nas ze wykladzina do bagaznika w tym modelu nie jest standardowo dodawana. Cały czas utrzymywano nas w swiadomosci ze mozna ja jedynie dokupic. Coś tu kręcą... |
madzia_83 TOYOTA MANIAK Mimlowóz e9 Gardawice | 2004-11-28 12:33:59 Aaaaaaaa matko jedyna odpisali - Toyota Katowice odpisuje na meile |