Sprawnosciowka na zlocie:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Mam tylko pytanko jak bedzie wygladac ta proba sportowa? Typowy kreciolek dla maluchow i cc czy cos ciekawszego bez 360ek i co chwile nawrotow???

ZLitujcie sie tylko bez 360ek...:/ i innych takich cudow gdzie co wiekszym autem trzeba na 2 razy skrecac

Pozdro Ade!

A wiec 360tek jako takich dookola pacholka nie bedzie no moze poza jedna

Trasa musi byc jakos tak zrobiona zeby trzeba bylo pokrecic kiera i czasem za handbrejka pociagnac bo inaczej co to by za proba sprawnosciowa byla.

Ale ukladajac trase razem z Grzesiem bralismy pod uwage mniej wiecej wszystkie samochody i jest kilka odcinkow prostych gdzie mozna przyspieszyc i kilka zakretow.

POWINNO SIE WAM SPODOBAC

ale sprawnosciowka bedzie normalnie na parkingu pod centrum??

Tak na tym po prawej stronie tam co było kino...

A ja bym sie klocil ze to jest po lewej stronie

Minio stan przy głównym wyjsciu .....
Po prawej jest kjsowy parking po lewej ten mały który bedzie słuzyl dla klientów centrum i.
A ten po drugiej stronei czyt naprzeciwko to nasz zlot

Czu ale ja tez moge stanac tak ze bede mial go po lewej, parking dla gosci po prawej a ten na nasz zlot za soba.

I CO WTEDY

Nie a tak serio serio to skonczmy te glupie wywody. Fakt faktem jest ze ja mam racje i KJS bedzie na tym po lewej stronie HEHEHE

Nieprawda bedziesz go miał po prawej.......
A jak staniesz twarza w kierunku północnym to tez bedziesz miał tak jak ja mówie , albo odwórcone o 90 stopni a wtedy po lewej masz.......

A na powaznie wazne że bedzie kjs a nei gdzie

Fajnie lux z bawieniem sie reczniawa. Ale zlitowal bys sie MINIO nad szeroko oponnymi. Moze na 360 piasku lekka sypnac, ciekawiej by to wygladalo. A potem sie pozmiata i juz.

Pozdro.

Cytat:
2004-10-16 19:06:27, _DRACO_ pisze:
Fajnie lux z bawieniem sie reczniawa. Ale zlitowal bys sie MINIO nad szeroko oponnymi. Moze na 360 piasku lekka sypnac, ciekawiej by to wygladalo. A potem sie pozmiata i juz. Pozdro.

Bedziesz mial okazje zobaczyc jak na tym placu prawdziwie szerokie opony nie potrzebuja pisaku

HEHEHE a ja wiem o czym Adas mowi

OJ BEDZIE SIE DZIALO

Pytanko jedno czy trzeba bedzie miec kask ?

Kornel az takimi profesjonalistami nie jestesmy

Ale w sumie moze by wam utrudnil zycie, zobaczymy ale na 99% NIE.

kornel po laskowiaku tylko w kaskach chce jezdzic tak mu zostało

Hehehe wcale sie nie przyzwyczailem do kasku, bo beznadziejnie sie w nim jezdzi

Hmmm Z tymi Kaskami nie takie Hop siup......
Zastanowimy się .......

Czuczu ,ale jezeli maja byc kaski to trzeba bezdie to jak najszybciej oglosic, bo nie kazdy ma kask (np.ja) i musze sobie od kogos zoorganizowac na dzien zlotu .

Jesli mialo by byc z kaskami to my bysmy je dawali

a bedzie jakis trial rowerowy???jak w tamtym roku

[ wiadomość edytowana przez: Jim92 dnia 2004-10-18 19:52:27 ]

Wedlug mnie kaski nie powinny byc wymogiem. To znaczy kto chce to jedzie w kasku. Jezeli kaski dawalibysmy my to trzeba by bylo zalatwic kazdemu nowa kominiareczke, chocby ze wzgledu na obcieranie czy higiene.
Bez przesady az takich predkosci tam nie bedzie.