Sekwencja w Krakowie - dlaczego tak drogo ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Przymierzam się do instalki 4 generacji (właściwie to już się zdecydowałem). Będę zakładał w Krakowie prawdopodobnie w BKZ Auto.
Ale czytam sobie to forum i gdy jest mowa o cenach to pojawiają się kwoty rzędu 4000 (OMVL-Dream) - 4300 (BRC Sequent).
OMVL-a rzeczywiście da się w Krakowie założyć za 4 tys. ale Sequent czy Landi-Omegas (który prawdopodobnie założę) to już przeważnie wydatek od 4900 wzwyż.

Skąd ta rozbieżność

Pozdrawiam

Tytułem uzupełnienia dodam, że silnik 4-cylindrowy, 1 litrowy

witam.
jeśli naprawdę chcesz zamontować tanią instalację bo na markowy i dobry produkt cię nie stać to ci proponuję zamontować instalację AUTRONIC MISTRAL a będziesz zadowolony. jest bardzo prosta i dlatego dobra. można ją zrobić poniżej 4 tyś.

Jak już napisałem w moim drugim wątku zdecydowałem się na Omegas-a. A o mistralu też wiele dobrego czytałem i może bym się zdecydował, ale w Krakowie jakoś tego nie montują (przynajmniej uznane warsztaty)

Pozdrawiam

Jeżdżąc i szukając instalatorów po woj pomorskim założyłem OMVL za 4700 a polską by mi założyli za 4200. Ale to wszystko po długich i wyczerpujących negocjacjach i targowaniu się.

DO SZEŚCIU CYRYNDLÓW!!!!!!!!!!

DO czterech to chyba mi proponowali za 3800.

Za instalację BCR do samochodu Opel Vectra B 2.0 16V ECOTEC w EKO-ALMA pod Wrocławiem ( 71 311 73 99 ) krzyczą 3700. Cena ustalona przez telefon. Mają też gdzieś swoją stronę www.