Spotkanie klubowe 17.10.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam na spotkanie klubowe 17 pazdziernika 2004 roku.
Spotkanie w calosci poswiecone jest zlocikowi wiec ludzie zaangazowani i ludzie ktorzy chcieli by sie zaangazowac musza byc obowiazkowo

Spotkanie o godzinie 13:00 w biurze.

13... za wczesnie nie przyjde

Zapytam z ciekawości: Gdzie jest biuro?
T

tez mi sei wydaje ze 13 to za wczesnie chociasz 15 mogła by byc lepsza

no właśnie Adam za wsześnie koażdy o 13 bedzie jadł obiag !! pomyśl o puźniejszj godzinie

aha Pingu ten chlopak z ruchu co ma zalatwic gazety to tez bedzie mogl dopiero pozniej przyjechac bo tez pracuje. Niewiem do ktorej bedzie trwalo spotkanie ale jak cos to bysmy przyjechali ok 15.

oki zjawie sie napewno

powinienem sie i ja zjawic niestety bede glodny bo mam wtedy w domu obiad heheh moze przeniesmy na 15 ta to spotkanie hehe

Adam prosze cie przeniesmy to spotkańko !!

Spotkanie ustalone, smsy wyslane, a z chloapkie z ruchy moge sie spotkac o 15 przepraszam inaczej nie mozna mamy jeszcze duzo do zrobienia

o i cóż morzna powedzieć w tej sprawie!! bede juro bez obiadu

[ wiadomość edytowana przez: rzeszowiak dnia 2004-10-16 21:11:22 ]

pojawie sie napewno mi odpowiada taka godzina pozdro dla całego KTSW

hmmm pojawie sie z trudem.....

Niestety beze mnie, a moze i stety

Adas podpisz sie za mnie tylko ladnie i jak cos to jestesmy w kontakcie jak JAMESY BONDY

pojawie się napewno

Zawiodlem sie!!!!!! Powiedzcie mi dla kogo robimy zlot???

Ok trzeba troche pociac co po niektorych

Od razu mowie jakis miesiac po zlocie bezdzie spotkanie na ktorym wszyscy beda musieli byc obowiazkowo!!!

no i po spodkaniu
było fajnie
uzgodnuilismy to co trzeba było

Zawiodłem sie na KTSW

Wiele osób pokazało że olewa klub i ma go głeboko w d.......
Ilu nas było 10 - 15 klubowiczów / 45 .... Sami FAni byli ehhh i z kim tu robic zlot

ja tam bylem nie potrzebny bo w sumie jako fan to i tak na zlocie nie ma zadnych zadantylko jako widz wchodze.... wiec nie wiem po co bylem myslalem ze cos sie przydam do pomocy ale najwyrazniej nie trudno