Zlot KTSW Centrum 24.10.2004

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapraszam na Zlot Tuningowy w Stalowej Woli 24 pazdziernika 2004 roku pod orgaznizacja Klubu Tuning Stalowa Wola.

Zlot !!!!

Stary temat ma zbyt wiele stron ....

Hmm bedzie sprzet naglasniajacy, czyli bedzie i prad. Wziol bym laptopa(prad konieczny bo padla baterja) i mozna by bylo zrzucac zdjecia w duzej rozdzielczosci i filmiki na niego. Pomysl podrzucil GEOO i mysle ze nie jest glupi. ???????????????

Pozdroo

No to szykuje sie niezla imprezka

Moge Wam zyczyc tylko POWODZENIA,oby wszystko bylo OK.
Pozdrowionka

W swoim imieniu zycze Wam udanej zabawy, wspanialej pogody i super imprezki. Bardzo zaluje ze mnie nie bedzie cialem, ale bede z Wami duchem.Jestem z Wami chlopaki. Pozdrawiam serdecznie - zoom.

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2004-10-24 00:48:29 ]

Ajj zoomie nie rozpaczaj nie jeden zlot jeszcze przezyjesz i odwiedzisz.
A atrakcje ze zlotu bedziesz mogl podziwiac na klipie ktory powstanie. Co prawda nie twojej roboty no ale coz czyms trzeba bedize sie zadowolic... A moze do ciebie dotra jakie materialy i cos upichcisz ciekawego na kompie...
Tak czy inaczej pozdrowionka i 3m sie tam.

Heh, z Rybalem jak jedziemy i widzimy Civica srebrnego to odrazu pada text " O DRACO jest w McDonaldzie". Czy tam inne furki z KTSW. Chociarz tutaj sa spoko furki na ktorych oko mozna zawiesic to bardzo brakuje mi klimatu KTSW.Chcialbym widziec Vw, Ople i inne gady ktorych tutaj niema. Wiec baprawde brakuje mi STALOWEJ WOLI i KTSW. Ale juz niedlugo sie zobaczymy.
To bedzie zaszczyt dla mnie zrobic kolejnego klipa dla KTSW, wiec nagrywajcie wszyztsko i prosilbym Was o wyslanie ich mi
Pozdrawiam

a ja wałśnie przed chwilą przyszedłem do domu bo ustawialiśmy oponki na centrum na kjs!! daliśmy rade Minio, Ja, Czarek, Tomek i oczywiście Gallus !!

[ wiadomość edytowana przez: rzeszowiak dnia 2004-10-24 03:00:49 ]

Takze jak widac przygotowania trwaja juz od wczorajszego dnia, przez czesc nocy. A teraz ruszamy dalej kto z klubu zyw walic na centrum do przygotowan.

A rzesze SYMPATYKOW I FANATYKOW tuningu jak i motoryzacji zapraszamy od 11:30. Bedzie na czym oko zawiesic.

Ja zaraz wyruszam na centum, choc bylem tam pare godzin temu Bedzie superr

Krótkaq drzemka i wracam na plac działac...

Użytkownicy online (2/2):
(tylko Klub Tuning Stalowa Wola) rybaiii - zoom

wiadomo gdzie sa wszyscy