Problem z Szerokoscia Radia w BMW 318i E46

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ogulnie to nie robilme jeszcze tuningu Car audio ale zakupilem radio Alpine nom i chiclame je zamontowac sciahajac stare radio przezylem szok... ona jest szersze nie symetrycznie

|------|
|------|
|------|
|----------|

Mniej wiecej tak od Gory wyglada czerokosc radia normalna ( Standardowa ) ale niestaty panel a dokladnie polowa tego panelu zewnetrznego ok:3-4 cm odslania sruby w tapicerce...

Czy mozna temu zapobiec jakos?? jakies zaslepki albo Czary mary???

Porsze o pomoc

Z Gory Thx Ciuba

z tego co wiem pasuje tylko orginał a o zaślepkach nigdy nie słyszałem a pozatym to radio orginalne jest pod innym kątem niż alpina i wygląda to strasznie husteczkowo

mysle ze w salonie by mieli tak zaslepke z otworem na zwykle radio, widzialem taka w focusie i jeszcze jakims podobnym to bmw tez pewnie produkuje.

Bylem w salonie powiedzieli ze oni takiego czegos nie maja nie miwli i nie beda mieli ale moga mi sprrzedac radnio z cd bel ble ble i ich wysmielame.... nom jeszcze gielda krakow mnie ratuje!!!!!

no wiecie co?! szok! to kolejny dowód że bmw schodzi na psy. ciężko to pisac ale tak jest. coraz bardziej denerwuja mnie koreańskie kształty nadwozi, do tego dochodzi jeszcze coraz bardziej kosmiczne wnętrze i jeszcze skazują uzytkownika na tylko i wyłącznie radio bmw. cos się po....ało w tej firmie. zal to pisać naprawdę.
pozdrawiam