POLONEZ - budowa, eksploatacja, naprawa PDF 4FREE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Do pobrania http://torrent.org.pl/szczegoly.php?id=40922 pozycja która zainteresuje posiadaczy Poldiego

Hm - pomijam w tym momencie łamanie praw autorskich i nie wiem czy właściciel tego serwisu zdaje sobie tego sprawę, ale pliku i tak nie można pobrać

Na Mule tez jest podobny PDF i to z adnotacja SCHIL ....

pozdr

Trzeciak by sie przydal

...a u mnie przy rejestracji i przy probie pierwszego logowania jakis smiec cos namieszla w kompie i teraz a ni muzy ani filmow nie mam... a nie chce mi sie 3 raz format robic w tym tygodniu a firmowym sprzecie!!

1) nie jest to łamanie praw autorskich (ebook do uzytku prywatnego)
(zabronione jest czerpanie korzyści majątkowych,a ściagac na własne potrzeby można wszystko!!!)
2) pobrać można np za pomocą darmowego programu dostepnego na stronie www.bittornado.com lub dowolnego ,innego klienta sieci bittorrent
3) Żeby pobrać,NIE TRZEBA się rejestrować!!! Wystarczy ściagnąć plik TORRENT i podem otworzyć go we wspomnianym wyżej programie

Miłej Lektury

[ wiadomość edytowana przez: leszekte dnia 2004-10-20 13:00:44 ]

Cytat:
2004-10-20 12:37:28, thaniel pisze:
Na Mule tez jest podobny PDF i to z adnotacja SCHIL .... pozdr

A to dziwne

Cytat:
2004-10-20 12:59:26, LeszekTe pisze:
1) nie jest to łamanie praw autorskich (ebook do uzytku prywatnego) (zabronione jest czerpanie korzyści majątkowych,a ściagac na własne potrzeby można wszystko!!!)

JEST TO ŁAMANIE PRAW AUTORSKICH - Nie wolno nawet darmowo rozpowszechniać czegoś co jest czyjąś własnością intelektualną, bez jego zgody - tak stoi w prawach autorskich.

Poza tym juz dawno mam takiego pdfa z emula...

Cytat:
2004-10-20 13:41:12, robreg pisze:
JEST TO ŁAMANIE PRAW AUTORSKICH - Nie wolno nawet darmowo rozpowszechniać czegoś co jest czyjąś własnością intelektualną, bez jego zgody - tak stoi w prawach autorskich. Poza tym juz dawno mam takiego pdfa z emula...

buehehehe! a ja mam te problemy w dupie. od dywagacji moralnych mozna zagotowac sobie mozg.

Cytat:
2004-10-20 12:59:26, LeszekTe pisze:
1) nie jest to łamanie praw autorskich (ebook do uzytku prywatnego) (zabronione jest czerpanie korzyści majątkowych,a ściagac na własne potrzeby można wszystko!!!)

A to ciekawa wykładnia

Zapraszam do zapoznania się z tym 37 stronicowym dokumentem - Ustawa o prawie autorskim

Cytat:
2004-10-20 14:09:21, PACAN pisze:
buehehehe! a ja mam te problemy w dupie. od dywagacji moralnych mozna zagotowac sobie mozg.

wcale nie trzeba... cytując jednego powiem:
" żądza pieniądza kontra kodeks
mam go i nie łamie bo to jest skuteczny środek
aby trzymać się swej ścieżki"

(wyrwane z kontekstu ale proste rozwiązanie)

Oczywiscie ze nie lamiac praw autorskich mozna miec tego ebooka na dysku ... w kilku przypadkach .. wymienie dwa z brzegu

- mieszkasz na ukrainie
- jako kopie zapasowa wesji ksiazkowej

pozdr

Słuchajcie,....FSO Userzy....
Nie chciałem wywołac dysputy prawnej!
Ale wiem po sobie,że jak sie jeździ perełką krajowej motoryzacjii, to każde 50 czy 60 zł to sporo grosza! ( a tyle ta książeczka w wersjii papierowej kosztuje)

Więc - NIKOGO nie namawiam,żeby to ściągał,chociaz konstytucja każdemu z nas daje swobodny dostęp do informacji..

A jeśli już dyskusja na temat książki - to raczej na temat merytoryczny,czyli co jest opisane nie tak a może cos sie da zrobić lepiej....

A poza tym...nie przesadzajmy Bądzmy tak uczciwi jak nasze władze ustawodawcze (Sejm,Senat rząd) a spotkamy sie albo w :
a) Zakładzie karnym
b) w klubie uzytkowników Aston Martina lub Corwetkii ( jak jeden łysy poseł)

Cytat:
2004-10-20 16:44:57, LeszekTe pisze:
A jeśli już dyskusja na temat książki - to raczej na temat merytoryczny,czyli co jest opisane nie tak a może cos sie da zrobić lepiej....

A to w takim razie zapraszam TUTAJ

Jest to skan ksiazki zrobiony przez Bardosa z PTK (po tym jak mu polda buchneli razem z ksiazka) na potrzeby PTK - niestety 'wyciekla' do torrenta.
Jakosc jest dobra, ja jej uzywam