Niezly kierowca w klubie!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Az dziw bierze ze Grzesiu potrafi tak swietnie jezdzic!
Grzesiu na pierwszym zlocie KTSW w kwietniu 2003 roku swoim Seicento pogromil nas a teraz zdbyl 2 miejsce w komfrontacji z kierowcami z calego kraju

Tylko nie pamietam czy grzesiu startowal rrok temu w pazdzierniku?

Gratulacje Grzesiu jestem niesamowicie dumny

Brakuje tu jescze Grzesia USA, on rowniez zasluguje na wyroznienie.

zgadzam sei z kornelem ze czarekpowinien dostac wyróznienie

Cytat:
2004-10-26 10:35:04, Pingu pisze:
Az dziw bierze ze Grzesiu potrafi tak swietnie jezdzic! Grzesiu na pierwszym zlocie KTSW w kwietniu 2003 roku swoim Seicento pogromil nas a teraz zdbyl 2 miejsce w komfrontacji z kierowcami z calego kraju Tylko nie pamietam czy grzesiu startowal rrok temu w pazdzierniku? Gratulacje Grzesiu jestem niesamowicie dumny

Jaki Grzesiu co i jak , napiszcie bo niektorzy nie mieli okazji ogladnac KJS ! .

EDIT: JAk dla mnie wyroznienie powinno trafic dla kierowcy BMW Coupe, temu ktory pomagal nam przy stolach w cepterze, uznanie dla niego, swietnie panuje nad autkiem .

[ wiadomość edytowana przez: _Gallus_ dnia 2004-10-26 11:19:42 ]

Wyroznienie dla Grzesia Fratczaka bo potrafi niezle i skutecznie jezdzic

A Grzesiu USA jest jednym z najlepszych ludzi na swiecie!

A bylo tez wyrozienie za najefektowniejszy przejazd:
no i dwie osoby zasluzyly na to: Grzesiu USA i kierowca tej BMKI

Aha no to sie zgadza . Co ten Czarus nie zrobi dla slawy .

Czarek zdradził mi nawet swoje plany dobre pół godziny przed...prawda panie Czarku.....hehe

dla oby dwóch składam gratulacje daliście niezły popis umiejetnosci pozdro!!!!!!!!!!!!

Cytat:
Czarek zdradził mi nawet swoje plany dobre pół godziny przed...prawda panie Czarku.....hehe

No to by sie zgadzalo tylko z tym cisnieniem to chyba sie pomylilem, rosnie po takim przejezdzie.

Cytat:
A Grzesiu USA jest jednym z najlepszych ludzi na swiecie!

to jak z tym sexem bedzie??

Cytat:
2004-10-26 21:22:40, USA1 pisze:
to jak z tym sexem bedzie??

No wkoncu. Myslalem ze juz nie zaproponujesz

No i w kolko te same tematy . Ja nie wiem, mielismy to trzymac w tajemnicy, zeby nikt sie nie dowiedzial a tutaj jawnie na necie Czarus zaprasza do siebie na figo fago .

Cytat:
2004-10-26 11:24:42, Pingu pisze:
Wyroznienie dla Grzesia Fratczaka bo potrafi niezle i skutecznie jezdzic A Grzesiu USA jest jednym z najlepszych ludzi na swiecie! A bylo tez wyrozienie za najefektowniejszy przejazd: no i dwie osoby zasluzyly na to: Grzesiu USA i kierowca tej BMKI