Poszukuję sąsiadów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mieszkam w Warszawie na Białołęce-Nowodworach i tłukę się z tamtąd na 8:00 do Centrum (róg Koszykowej i Chałubińskiego)autobusami godzinę (nie stać mnie na parkowanie i paliwo- na razie), szukam LOB-owców chętnych do pogawędek rano w ich autku i komu by było po drodze rano na Odkrytą. W za mian mogę się odwdzięczyć kosmetykami AVON z upustem 20% oraz doradztwem informatycznym za friko lub b.tanio (http://siabaniak.republika.pl/). Nie jest to reklama ale próba umilenia sobie i komuś życia. Pozdrawiam

Masz pecha.Ja akurat co rano przed 7.00 robię trasę troszkę odwrotną.tzn.na Białołękę.

ps.A przy okazji. Czy ktoś ma warunki w Warszawie-Białołęce lub okolice Ząbek, żeby można było w spokoju naumieć się i wymienić końcówki drążków. Podzielę się w zamian zapasem piwska. . A może zdać się na mechanika fachurę, który to zrobi między jednym splunięciem, a drugim.No i ile to kosztuje-bez części?

[ wiadomość edytowana przez: Solltys dnia 2004-10-13 11:37:53 ]

a propo mechaników to mam jednego znajomego w markach na ulicy jutrzenki(jadąc od Piłsudskiego po lewej stronie przedostatnie zabudowania ) gość nazywa się Krzyszczak dawno u niego nie byłem. Kiedyś jeździłem z poldkiem. Jest to ojciec kolegi mojego rodzonego brata. Narazie więcej namiarów nie mam ale jak potrzeba to mogę zdobyć wal na priva lub kom

Wymiana końcowek drążków to jest mały pikuś, srednio zaawansowany ewolucyjnie szympans to zrobi bez obrazy, problem w tym, że po takiej akcji trzeba obowiązkowo ustawić geometrię kół (zbieżność), a tego już samemu się nie zrobi, dlatego radzę jechać tam, gdzie zrobią obie rzeczy naraz, coby nie piszczeć na zakrętach i nie zostawiać boków opon na asfalcie

A propos zbierzności.

Kiedyś po fachowcach z "laserami" auto mi ściąga, poprawka i to samo, już myslę, że to z innego powodu, ale.

Przypadkiem byłem u znajomego mechanika i mówie mu co jest grane a on heja dwie poziomice, metrówka i długi kanał zrobił kortektę zbiezności i jak ręką odjął.

Nie wiem czy widzieliście ten patent- ja nie chciałem wierzyć, ale działa, a proste jak drut. Jak ktoś jest ciekaw jak to zrobić samemu to mogę przy okazji wytłumaczyć.

Taaa Te sposoy sa extra, ale zobaczymy jak na to Twoje oponki po paru km W ten sposob zniwelujesz sciaganie auta ale co do wlasciwego ustawienia gemoetrii kol to jestem stronniczy

zapomniałem napisać, że to prawie dwa lata minęły i opon mi nie kosi.

pzdr

Lubię takie klimaty, kiedy jeden prosty człowiek rozkłada siłą woli całą współczesną technologię, oto wyższość polskiego człowieka pracy nad kapitalistycznymi nowinkami. Lasery na śmietnik!!! niech żyje waserwaga i centymetr krawiecki

Cytat:
2004-10-13 10:00:51, siabaniak pisze:
W za mian mogę się odwdzięczyć kosmetykami AVON z upustem 20%

Tak,a czy ten Ejwon zaczal produkcje kosmetykow samochodowych?Bo wiesz takie tam zwykle kremiki,zele i inne smierdziele to raczej nikogo tu nie skusza
A tak w ogole to witam.

pozdr.

Hehehe... moja zona ostatnio jakiegos pasozyta ( czyt. kolege z pracy ) wozi. Kurwa kutasek sie nawet nie zapytal ile na wache dac. Kremikow tez nie oferowal

Ja jak podwoziłem kogoś a było mi po drodze(i tylko o takie mi chodzi) to na forsę się nie oglądałem. A kosmetyki to dla ludzi a nie aut ze zniżką bo jesteśmy z żoną konsultantami i tylko w ten sposób mogę się odwdzięczyć lub doradztwem informatycznym.
Pozdrawiam

No proszę, kolejny kolega z dwazero 115 KM, Robur nie będzie samotny, , a poza tym nie czepiajcie się kolegi, po prostu spytał pewnie ze zwykłej sympatii, może się gdzieś zobaczymy, pozdr

Witam

Codziennie rano wylatuję z Białołęki Przykanałkowej, ale zasówam na skróty przez Płochocińską do Marek niestety .
Miło wiedzieć, że nie jestem sam w tych okolicach .

do JanuszGnitecki: Licze na jakieś miłe spotkanie w weekend lub wieczorami (po 18:00) dzwoń na numer z profilu.
A propo omeg na białołęce to widziałem kilka na różnych tablicach, jedną chyba na osiedlu ogrodzonym jadąc od centrum ulicą Świderską za Leader Price ale nie wiem nic o właścicielu.
Moje numery to WA 21074 pozdrawiam i do spotkania na trasie. Jak ktoś chce mnie pozdrowić lub pogadać na światłach to 1 długi i 2 krótkie klaksony i otwieram szybę. Poza tym nasłuchuję na WpKontakcie i tlenie pod tą samą ksywką a GG u mnie wycieli więc wnioskuję o mozliwość podawania w profilu nicków z WP lub tlena (równouprawnienie a co ) oraz aktualnego stanu podczas wyświetlania profilu.

Cytat:
2004-10-15 09:15:22, siabaniak pisze:
Poza tym nasłuchuję na WpKontakcie i tlenie pod tą samą ksywką a GG u mnie wycieli więc wnioskuję o mozliwość podawania w profilu nicków z WP lub tlena (równouprawnienie a co ) oraz aktualnego stanu podczas wyświetlania profilu.

Jeśli już, to jeszcze ICQ, i Jabber...

A propo Jabber - Panie Informatyku. WPKontakt to właśnie jabberowy protokół. Skoro możesz z niego korzystać, to możesz też z GG. Wejdź na www.jabber.org

do miklo: jak bym mi nasz admin nie przyciął GG to bym miał GG.
Jak nie było filtrowania GG i ICQ to via miranda chodziło mi na jednej instancji mirandy:
1)GG519300
2)GG502920
3)ICQ4132648
4)ICQ10754531
5)siabaniak@tlen.pl
6)siabaniak@wp.pl
Pozdrawiam.Pisałem pracę z firewalla i wiem że można blokować konkretny adresy i porty docelowe u konkretnego adresu źródłowego identyfikowanego z dokładnością do adresu IP, MAC adresu karty.

7)siabaniak@jabber.gda.pl

Prace z firewalla może i pisałeś. Ja nim nawet zarządzałem (checkpoint). Ale nie czytałeś co to jest jabber. Serwery jabbera mają connectory do innych komunikatorów. Mam konto na chrome.pl i z niego jednego mam "wyskok" do GG, ICQ, Tlena, MSN, Yahoo etc. I to wszystko załatwia serwer. WPKontakt ma "wyskok" do GG i ICQ.

Cytat:
2004-10-15 15:08:03, siabaniak pisze:
Pisałem pracę z firewalla i wiem że można blokować konkretny adresy i porty docelowe u konkretnego adresu źródłowego identyfikowanego z dokładnością do adresu IP, MAC adresu karty.

Hmm to chyba zapomniales umiescic tego info na swojej stronie, wtedy juz wszystko byloby jasne. A właśnie, popraw sobie w profilu adres strony www(powinna być chybataka bo napewno kazdy klubowicz chcialby Cie blizej poznać.

BTW po jaka cholere Ci 7 adresow email i kilka komunikatorow?

w poniedziałek poproszę o pomoc przy uruchamianiu chrome.pl bo muszę spadać.Miłego weekendu for all