Zbiorowe wycinanie dzis 21:00

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec kto chce wycinac z nami bilety to zapraszam do biura z wlasnych sprzetem

A do ktorej to wycinanie?? Bo ja pewnie dopiero po 22 bede w domu bo mi sie odjazd opuznia . Ale przywiozlbym juz dzis te 1000 ode mnie , juz wyciete . Pozdr

SPOKO MAROKO

Nozyczki juz rzygotowane wiec bede.

Niech zyja czasy dziecinstwa --- WYCINANKI

bede napewno i sprzet przyniose

Cytat:
2004-10-22 15:04:50, Pingu pisze:
Wiec kto chce wycinac z nami bilety to zapraszam do biura z wlasnych sprzetem

Ej a ja moge??

Jak zawsze z KTSW było sypmatycznie, pare fotek. Coś nie miałem
weny do opisów. A jak Wam się podobają bilety, bo ja mam ich
widoku już dość 35,36.37 i sie pomyliłem

[powód edycji] bo było widać bilety

[ wiadomość edytowana przez: marreq dnia 2004-10-23 00:18:55 ]

MARO jak zwykle opisy pierwsza klasa ale jak nie mowia o mnie

Jak zwykle bylo super, kupa smiechu ale i robota zrobiona no i bileciki na lewo mozna posprzedawac teraz wiec jak cos to zglaszac sie do mnie sztuka za jedyne 2,99 + VAT

P.S. JETTA jest rewelacyjna, pierwszy raz jechalem czyms co w zalozeniu kiedys bylo samochodem. Fajnie sie smiga bez przedniej szyby i bez hamulcow

Jak by ktos nie wiedzial to jest jedna z niespodzianek na zlot

Rapcio Ty to zawsze masz dojebańcze fotki

Rapcio czy tym unimobilem bedziesz startowal w KJS czy zawodach "Kto wytnie lepszego dacha" ??

Szkoda że nie mamy servera to byście za wodą zobaczyli jak to lata Wczoraj KTSW testowało możliwości fałweja

ja moge potwierdzić że to jak na swoje możliwości daje rade !!

niom zdeicia spx zianie tez nieprzecietne
a pózniej do jetty podobało mi sie jedno jak bylismy na garazach
miny i komentarze osób które jechały(prowadziły)jette
mina usmiechniety od ucha do ucha a komentarz "JAK TO ZAPIER...!!!!!!!"to mona było tylko usłyszec
a rapcio ma zamiar ale czy wyjdzie to juz inna sprawa startowac w kjsie a na najleszego dacha moze moze sie skusi i w tej konkurenci wziasc udział

Moge od razu powiedziec ze tym nie wsytartuje !!!!!
Nei spełnai wymogów sstawianych autom chyba ze na szybk owsadzi klatke kubły szelki i załozy karoserie jakakolwiek nawet z plexy czy materiału.... bez tego mozna zapomniec...

buhaha czuczu przeciez zartuje ze tym wystartuje
ale nie ma co jaja by byly

Cytat:
2004-10-23 10:30:59, CZUCZU pisze:
Moge od razu powiedziec ze tym nie wsytartuje !!!!! Nei spełnai wymogów sstawianych autom chyba ze na szybk owsadzi klatke kubły szelki i załozy karoserie jakakolwiek nawet z plexy czy materiału.... bez tego mozna zapomniec...

Normalnie jakbym slyszal jakiegos cfaniaka z Automobilklubu.Wszystko na zarty ale zapowaznie Czuczu podchodzisz do pewnych spraw Pozdro