FSO bez barier

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam.
Ze względu na zamieszczony postulat integracyjny jak również chęć zjednoczenia klubów z miłośnikami FSO zapraszam na
Spoty FSO (bez podziału na kluby).
W dniach 25 i 26Września mogą odbyć się jednodniowe spotkania w:
dawnej Fabryce Norblina na ulicy Żelaznej w Warszawie
25 Wrzesnia w godzinach od 9 do 16
26 Września w godzinach od 10 do 16
Koszt to cena biletu 3 zł - ulgowy (jako miłośnicy FSO tylko takie bilety będą obowiązywać)
Zapewniam wjazd na teran Norblina, dużo zwiedzania, a dla kilku pierwszych którzy przyjadą (materiały o Stratopolonezie na CD).
Możliwe zrobienie wspólnego (integracyjnego) zdjęcia jak również zdjęcia przy (w) eksponatach.
Wszelkie pytania prosze kierowac na priva lub maila.
Jeżeli ktoś chciałby przywieść ze sobą grila i węgliel to proszę się o zgłoszenie.
Jedzenie własne.
Pozdrawiam wszystkich miłośników FSO i liczę na spotkanie.
Post ten będzie zamieszczony w innych klubach.

żeby zaoszczędzić czasu na pisanie kilka razy tego samego zapraszam na wspólne forum link powyżej.
pozdrawiam
ja i tak bede czekał na wszystkich chętnych w Norblinie będę w pracy

http://www.fsozloty.inds.pl/viewtopic.php?p=49#49

ja niestety nie dam rady.. może następnym razem

Nie martwcie się Wz którzy nie będyiecie mogli przyjechać w te dni do Norblina.
Rozmawiałem z dyrektorem i zgodził się na comiesięczne spotkania miłośników FSO.
Tylko teraz trzeba wybrać dni w jakie moglibyśmy się spotykać.
każda druga niedziela miesiąca
każda trzecia sobota niesiąca
są już zajęte na inne spotkania.

więc aby tak dzien po dniu sie spotykać to zostają tylko pierwsze i ostatnie soboty i niedziele w miesiacu.
wiec jak bedzie?? ktoś miałby ochotę na takie spotkania
pozdrawiam

ciekawa propozycja.
mni eosobiscie pasowalyby niedziele.
ptrzeciez od czasu do czasu moznaby sie przejechac do Norblina i spotkac z innymi.
Popieram

Zrobimy tak
Pierwsze spotkania bardziej organizacyjne odbeda sie w ta sobote i niedziele(25 i 26 wrzesnia) a pozniej bedziemy spotykac sie tylko jednego dnia.
Wszystko zobaczymy jak bedzie podczas tych dni.
NAJPRAWDOPODOBNIEJ KOLEJNE SPOTKANIA BĘDĄ MOGŁY ODBYWAĆ SIĘ W KAŻDĄ PIERWSZĄ NIEDZIELĘ MIESIĄCA.
Ale o tym zadecydujemy po pierszym spotkaniu.
Pozdrawiam

Witam
Oto najnowsze wiesci
SPOTKANIA MIŁOŚNIKÓW FSO beda odbywac sie zawsze w pierwsza SOBOTE miesiaca czyli zaczynamy juz 6 LISTOPADA.
SPOTKANIA beda odbywaly sie w Norblinie ale nie zawsze bedziemy mogli myc auta.
Jak bedzie zimniej bedziemy mogli sie spotykac (dostaniemy pokoj w ktorym bedziemy mogli przeprowadzac nasze spotkania).
Niedlugo napisze cos wiecej (sprawy organizacyjne).
NA 6 Listopada to raczej nie dostaniemy samochodów do mycia, ale mozemy spotkac sie i przeprowadzic jakis ciekawy odczyt (prelekcje). Ma ktos jakis pomysl na pierwszy temat do omowienia zwiazany oczywiscie z FSO.

CZAS TRWANIA SPOTKANIA OD 9 DO 16

6-7 listopada.... hmmmm małe szanse bo mam wykłady, ale jeśli by się udało to jeszcze ojca ściągnę...

BTW: Czemu Falen nie pali???? Chociaż przypuszczenia.... Ojciec to mechanik i może udałoby się drania odpalić