| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
krzysiek-stratos Miłośnik FSO warszawa | 2004-09-16 12:41:17 Witam.
Ze względu na zamieszczony postulat integracyjny jak również chęć zjednoczenia klubów z miłośnikami FSO zapraszam na Spoty FSO (bez podziału na kluby). W dniach 25 i 26Września mogą odbyć się jednodniowe spotkania w: dawnej Fabryce Norblina na ulicy Żelaznej w Warszawie 25 Wrzesnia w godzinach od 9 do 16 26 Września w godzinach od 10 do 16 Koszt to cena biletu 3 zł - ulgowy (jako miłośnicy FSO tylko takie bilety będą obowiązywać) Zapewniam wjazd na teran Norblina, dużo zwiedzania, a dla kilku pierwszych którzy przyjadą (materiały o Stratopolonezie na CD). Możliwe zrobienie wspólnego (integracyjnego) zdjęcia jak również zdjęcia przy (w) eksponatach. Wszelkie pytania prosze kierowac na priva lub maila. Jeżeli ktoś chciałby przywieść ze sobą grila i węgliel to proszę się o zgłoszenie. Jedzenie własne. Pozdrawiam wszystkich miłośników FSO i liczę na spotkanie. Post ten będzie zamieszczony w innych klubach. żeby zaoszczędzić czasu na pisanie kilka razy tego samego zapraszam na wspólne forum link powyżej. pozdrawiam ja i tak bede czekał na wszystkich chętnych w Norblinie będę w pracy http://www.fsozloty.inds.pl/viewtopic.php?p=49#49 |
sc00by Miłośnik FSO Caro 1.6 gle Ruda Śląska/ Świętochłowice | 2004-09-17 16:26:07 ja niestety nie dam rady.. może następnym razem |
Quattro Miłośnik FSO Nissan Sunny / Mazda 6 Tam gdzie pierniki | 2004-10-22 23:44:51 6-7 listopada.... hmmmm małe szanse bo mam wykłady, ale jeśli by się udało to jeszcze ojca ściągnę...
BTW: Czemu Falen nie pali???? Chociaż przypuszczenia.... Ojciec to mechanik i może udałoby się drania odpalić |