Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2004-10-30 10:52:03 Sprawa wygląda tak. Pryszło dzisiaj wezwanie do stawienia się u straży miejskiej bo jest zdjęcie zrobione. Ma pójść mój ojciec. Ale jestem troche os...przestraszony bo moje auto jest także jego (współwłaściciel). Z tym, że ja w dowodzie rejestracyjnym jestem wpisany jako właściciel (na pierwszym miejscu itp.), a on jako współwłaściciel.
Wiem, że logicznie brzmi że jakby co to wezwanie byłoby na mnie, ale niech mnie ktoś podbuduje i powie to samo ![]() |
![]() Richie HF MEMBER Hyundai Pony Katowice | 2004-10-30 11:59:21 Jezeli to nie Ty prowadziles to masz obowiazek wskazac osobe ktora prowadzila kiedy pstrykneli fotke...i chyba powinniscie isc razem to wyjasnic ![]() na TVN turbo sprzedaja jakis specyfik do spryskania tablic ktory dziala jak lustro..na fotce ladnie wychodzi tylko furacz a na tablicy swiatlo z migawki sie odbija i kolesie maja problem bo nie wiadowo jak zidentyfikowac samochod i jego wlasciciela ![]() |
![]() Tomi_Li (S) HF MEMBER Hyundai Sonata Y3 Szczecin | 2004-10-30 13:09:32 Kurde źle napisałem. Są dwa oddzielne auta, ojciec jeździ swoim a ja swoim, tylko że on jest współwłaścicielem mojego i w dokumentach też on jest. Ale to ja jestem wpisany jako właściciel więc raczej do mnie byłoby zawiadomienie.
A co do tego specyfiku to widziałem jak go jacyś dziennikarze testowali razem z policją i mieli piękne zdjęcie. A patent jest taki że u nas lampy błyskowe w aparatach policji nie daja błysku i dlatego nie ma co się odbijać. |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2004-10-31 00:43:33 wg mnie równiez byłoby wezwanie na Ciebie ![]() co do tego specyfiku to pic na wodę aby tylko wyciągnąć kase od ludzi ![]() 1) jeździsz godnie z przepisami ![]() 2) odkręcasz blachę z przodu ![]() |