Łada klubowa w Bydgoszczy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niestety nie trafiłem na właściciela. Auto stało dzisiaj po południu niedaleko domu moich rodziców. To pierwsza łada z klubowymi naklejkami spotkana przeze mnie poza zlotami i spotami

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz2107 dnia 2006-06-09 00:25:31 ]

najzabawniesze Grześ, ze na żadnej liscie tu na forum nie ma człowieczka , którego możnaby przypasować do tego autka

a nie bedzie to ta?
cos mi sie kojarzy...

im dluzej sie patrze na te foty, tym mniej mi sie wydaje podobna. Ale skads to auto kojarze, nie mam czasu teraz przegladac calej gaLErii klubowej. Prawdopodbnie to jest EX-lada klubowa

[ wiadomość edytowana przez: adasco dnia 2006-06-09 10:16:13 ]

Jeśli to maszyna ze zdjęć z Sulejowa, to czas dla niej nie był łaskawy...Moja ma trochę więcej szczęścia.
Za tym , że to ten sam samochód przemawiają tylko zaciemnione folią trójkąty w tylnych dzrzwiach ( na pewno wcześniej wszystkie szyby były czarne) i jasne kratki wentylacyjne na słupkach. Na masce jest wymalowany czarną farbą jakiś symbol.

Jeśli to jest ta sama ładzianka to wpadła w ręce niezłego kata bo nie sądzę by takie picaso zafundował jej poprzedni właściciel. Ta z białostockiego BIA zmieniała wszakże wygląd chyba 3-krotnie ale zawsze z wynikiem pozytywnym. Ten new design pasuje raczej do czołgu, a nie do łady.

co spojrze, to widze roznice:
ta BIA nie miala emblematow na blotnikach, bydgoska ma.
lusterka i ramki szyb byly srebrne, a bydgoska ma czarne, a lusterka ponadto sa fabryczne, male.
aiec to chyba jednak nie ta - zaden kat nie zadawalby sobie trudu, by to zmieniac. Raczej nie. IMHO- pudlo, pomylilem sie