Wróciłem...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wróciłem..ale za to jaki odmieniony...zaręczony może to i lepiej...może człowiek w końcu zmądrzeje...

pozdrowienia dla wszystkich "jeszcze wolnych" jak i dla tych z GPS'em na palcu

[ wiadomość edytowana przez: obi_pl dnia 2004-10-20 20:51:05 ]

Zrób "hau". Gratuluje dobrowolnego założenia smyczy

"Wybaczcie im bo nie wiedzą co czynią"

Pozdro dla wszystkich w "związkach partnerskich"

Gratulacje i życzenia oby ....żyli długo i szczęśliwie.....

moje wyrazy współczucia

teraz musisz byc twardy

Twardy ale ugodowy

Ugodowy = uległy

ugodowy=uległy=pantofel

pantofel = stracony dla świata

Te te, tylko nie pantofel... zresztą, w końcu trzeba było to zrobić, człowiek wiecznie młody nie będzie, a w tym stanie jak na razie źle nie jest , he he co potem, dam znać

Cytat:
2004-10-20 23:59:34, Tomi_Li pisze:
pantofel = stracony dla świata

Chłopaki co Wy z tym pantoflem ...??? czyżby jakieś traumatyczne wspomnienia i doświadczenia życiowe? hahahaha

Cytat:
2004-10-21 08:45:45, Agag35 pisze:
Chłopaki co Wy z tym pantoflem ...??? czyżby jakieś traumatyczne wspomnienia i doświadczenia życiowe? hahahaha

mógłbym wiele o tym napisać, ale i tak nie posłuchacie, każdy musi wybrać swoją drogę życiową i sam na sobie się przekonać

dokładnie Jarek....człowiek się uczy całe zycie, w kazdym razie wszystkiego najlepszego ...

Cytat:
2004-10-21 06:59:42, obi_pl pisze:
a w tym stanie jak na razie źle nie jest , he he co potem, dam znać

i oby jak najdłużej ... Gratulacje

O kurczę to nie tylko ja zmieniłem stan.
Mi się to przydarzyło w połowie lipca.

he he, to może otworzymy sobie nowy dział, np. "zrzeszenie zaręczonych miłośników hiundayi"??

Moje gratulacje, facet zaobraczkowany podobno jest bardziej pociagajacy dla kobiet, wiec moze az tak zle nie bedzie
Od zareczenia do uwienczenia jeszcze dluga droga, wiec pozyjemy-zobaczymy. Na razie:

Cytat:
Moje gratulacje, facet zaobraczkowany podobno jest bardziej pociagajacy dla kobiet,wiec moze az tak zle nie bedzie

zwłaszcza jak idzie po plaży prowadząc za rączkę swojego 3-letniego chrześniaka...to dopiero wzbudza zachwyt...