Miejsca parkingowe a kluby - Dodałem plan

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pomysle jutro i jak cos to trzasne rysunek z opisami .bo bez planu to straszna motanina bedzie jak juz zroganizowalismy ten zlot to trzeba dopiąc wszystko "na ostatni guzik" tak aby pózniej nie było żadnych pogmatwań

No własnei bo trzeba jakos zaczac planowac lokalizacje.....

czu podaj wszystkie kluby jakie sie zadekalrowal i miejwiecej ile aut to juz bedzie jakos rozplanowane
majer mi tez wyslij rysunek

[ wiadomość edytowana przez: GEOO dnia 2004-10-17 21:44:52 ]

Na 100 % pewne :

Cytat:
2004-10-17 22:53:52, DZEJKU pisze:
Witam wszystkich. z Jarosławia z tego co wiem wybiera się ok. 7 autek, przy okazji zlotu przyjeżdzają również klubowicze Fiesta Klub Polska (+3 autka), których zaprosiłem. Czuczu prosił żeby informować mniej więcej o ilości autek, więc piszę. mam nadzieję że nie będzie problemów z wjazdem. pozdrawiam i do zobaczenia

2 Maluchy Z klubu Lkm z lublina......

Tyle osób narazie zapowiedział osie na stówe.

Do tego jakies 35 aut KTSW klubowicze ....

Jakies 20 aut Fanów.. Staną koło klubu...

Napewno pojawi sie klub malucha z debicy - pewne tylko ne iwiem na ile aut.

Pojawi Sie Lo3ek , Borqs , Ryba sarzyny - czyli kolejne 3 boby które ustawimy tematycznie markami ....

Nie wiem na dzien dzisiejszy co z klubem fiata 127 z podkarpacia.

A reszta to wielka niewiadoma - Duże liczbysie szykuja ale nikt nei daje konkretów.

Rzeszów wjeżdża ekipą 20 aut (+- może nas być więcej lub minimalnie mniej).

Pełną listę opublikujemy na dniach

Pozdrawiam

Z Lublina dogrywa sie sprawa przyjazdu paru Celic, od jutra bede mial net w doma takze wszystko na dniach sie okaze .

Hmm parking pomiesci na scisk 500 aut.....
A nalezy do tego dodac miejsca na sponsorów itp
Mamy góra 400 ehhhh.
Trzeba sie zastanowic... Ktsw 40 ..... + znajomi 60 ..... Zostaje 300 miejsc .....

Jesli sie okaze ze nie bedzie gdzie stawac to bedzie sukces

tak ciekawe gdzie bedziesz Adaś ustawiał jak sie parking skończy !! na halmarze czy na głównej ulicy ?? pomyśl nad tym

zianie bedzie ładne jak miejsca zabraknie

i rzeszowiak ma racje trzeba nad tym sie zastanowic gdzie ich umieszczac tak na wszelki wypadek

moim skromnym zdaniem jest to dosyć dobrze rozglaszane i bedzie dużó auti bedzie duzo ludzi i to nie jest śmieszne ale co wtedy zrobimy jak miejsc zabraknie to to jest duże prawdopodobieństwo !! Tego żeśmy wcześniej nie wzieli pod uwage tak że Adam teraz bedzi główkował !

Najbliższy parking (duży) to na petro

za daleko !!

Dlatego myśle że powinien być ktoś odpowiedzialny za ustawianie autek, tak żeby weszło troche więcej niż 500 autek (z głową to robić)

Cytat:
Dlatego myśle że powinien być ktoś odpowiedzialny za ustawianie autek, tak żeby weszło troche więcej niż 500 autek (z głową to robić)

Zatrudnimy leszka jak co to bedzie zssuwal alta do siebie.

lesiu sie zgodzi napewno
ale to jest problem mały trzeba myslec
rysowac plan parkingu i rozmieszcza

czu masz juz plan narysowany????
jak nie to jaki problem paint i malowac trzeba

[ wiadomość edytowana przez: GEOO dnia 2004-10-18 19:58:36 ]

Gratuluje optymizmu Jesli naprawde bedzie 500 to spoko ale nie sadze

Edit bo nowy plan

Planmam teraz lokowanie...

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2004-10-23 18:58:41 ]

Chłopaki dla Rzeszowa musicie rezerwować od 25 (dość realna liczba) do 30 miejsc na parkingu (30 to max ilu nas będzie). Wszyscy chcemy stać obok siebie

Pełną listę wyślę Czuczowi jak tylko pojawi się na GG

Pozdrawiam i do zobaczenia na zlocie