Dokument(alizacja) FSO w tv

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jesli ktos ma zrzucone na kompa filmiki z programu aś-tv - tak jak z crash testem niech da znac. chodzi oglownie o fragment z dzisiejszego odcinka, a wszystkie nie zaszkadzi bo cala kolekcja moze byc. z tego co ZAUWAŻYŁEM co tydziec w aś-tv na polsacie jest cos o fso

a co ciekawego dzis pozakali ?

wspolczesne produkty fso z nowymi znaczkami. a w matizie z boku to calkiem nowe jakies prostokatne czarne z napisem fso.
i jak ktokolwiek ma to nagrane to niech zrzuci na strone ten i wczesniejsze fifmiki(test na scianie juz sciagniety).

o ja tez bym skorzystal bo zaspalem dzis

Czy jutro o 7.00 jest ten sam odcinek??

chyba ten sam. kto moze niech nagra i wrzuci na strone.

Nom popieram, niestety nie mogę w weekendy do południa oglądać TV bo mam szkołe więc ze stronki z chęcią bym sobie zciągną Kto ma niech wrzuca

W TVN turbo był reportaz o zawodach driftingu czy jak to się zwie i przez momet pokazali fiata klasyka na torze.

Cytat:
2004-10-24 00:21:23, Nabauab pisze:
W TVN turbo był reportaz o zawodach driftingu czy jak to się zwie i przez momet pokazali fiata klasyka na torze.

Nawet dostal specjalna nagrode

Ja widziałem tylko urywkę
Jest taki kanał "Kino PL" same polskie filmy, kiedys pokazywali reportaż o ekipie fabrycznej FSO z pierwszej połowy lat 70, niestety nie mogłem obejrzec całego, ale często są powtórki moze ktoś to kiedyś złapie i nagra.

To nie był żaden klasyk, tylko zwykły MR z "zaspawanym" dyfrem.

Szkoda go bardzo , bo z walki o podium wykluczyło go dachowanie (co z resztą pokazano dość obszernie w tym programie tvn-turbo)

A w jakim to bylo programie To obejrze w tygodniu

Cytat:
2004-10-24 00:29:44, Remias pisze:
To nie był żaden klasyk, tylko zwykły MR z "zaspawanym" dyfrem. Szkoda go bardzo , bo z walki o podium wykluczyło go dachowanie (co z resztą pokazano dość obszernie w tym programie tvn-turbo)

Hmm cięzko mi powiedzieć ale na 90% dostrzegłem stary wlot na tylnym słupku.

ale wracajac do tematu. zgral ktos z polsatu fragment z aś-tv o fso? co byla powtorka dzis rano(lub w sobote pierwsza edycja)

Cytat:
2004-10-24 10:22:23, LORD_VADER pisze:
ale wracajac do tematu. zgral ktos z polsatu fragment z aś-tv o fso? co byla powtorka dzis rano(lub w sobote pierwsza edycja)

Obejrzalem to dzis rano. W sumie niezbyt ciekawy jest program (bardzo krutki 20min). Tylko niestety zaczalem ogladac 6 min pozniej, ale nic o FSO nie bylo (no chyba ze przez pierwsze 6 min) Jesli chodzi o polska motoryzacje to byl pokazany tylko koles ktory przerobil zwykla syrenke na cabrio ale bez rewelacji... niestety nie zgralem tego bo nie mam mozliwosci...

Miałem jechać na te zawody w drifcie do poznania, niestety nie wypaliło ale zawodami to jeszcze bym tego nie nazwał, nie ma jeszcze zawodnuków na odpowiednim poziomie. Prawdziwy drift jezt na mistrzostwach D1, tam są kozacy, moim ulubionym jest Ken Nomura w Nissanie Skylinie GTR, ten kolo ma styl, czysty extrem. W polsce brakuje przedewszystkim torów bo auta są. BMW jest świetne, ale DF terz sie idealnie nadaje ale musi mieć 2,0 pod maską. Poldki tez są ok ale caro nie Atu!!! W Atu buda jest duzo mniej sztywna i ponoć tylna szyba czesto pęka (tak czytałem). I nadal mam nadzieje że w przyszłym roku wystartuje, w tym niestety sie nie udało bo wylali mnie z roboty i zabrakło funduszy na przygotowanie wozu, silnik i szpera, ale na przyszłe wakacje na bank sie uda, silnik na 100%, a szpera to sie zobaczy jak nie to zrobie elektro-szpere, długo most nie pożyje, ale co poszaleje to moje

Cytat:
2004-10-24 10:22:23, LORD_VADER pisze:

Eee, chłopaki nie ma się nad czym rozwodzić. Całe 10 sek reportażu o FSO. Nic specjalnego.

Ile by nie było,ja bym kciał zobaczyć

Cytat:
2004-10-24 18:36:05, daniel pisze:
Ile by nie było,ja bym kciał zobaczyć

No to danielku masz jeszcze okazję to zrobić w środę o 13.15 Tylko oglądaj od początku, bo to jest może w drugiej minucie programu.

Środa 13.15 będę w pracy ale jak nie zapomnę nastawię nagrywanie.