Macie moze fotki aut

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w jakim stanie dostaliscie a do jakiego doprowadziliscie ??

Jeśli chodzi o mnie to ja kupilem auto bite (wg mnie w miare tanio)

auto mozna "podziwiac" tutaj na fotkach - kolejne fotki przedstawiaja jego metamorfoze w CACKO

http://fotki.gostyn.eu.org/ford/

Latwiej będzie tak tutaj

ja mam ale niestety tylko na kompie.....nie mam na żadnej stronceniestety...a było tych faz już troszkę....ale natchnąłeś mnie do zgromadzenia wszystkiego w jednym miejscu i być może zaprezentowania tego. Swoją drogą to ciekawa propozycja pokazać wszystkie etapy rozwoju naszych autek.

sivy19wlkp, możesz zdradzić sekret jak polakierowałeś zderzaczki??

hmm... jak ładnie wypolerowany

MasterCheat musiałbym zapytać wuja On mi to lakierował - serwisuje Salony Skody i Peugeot'a wiec ma w tym wprawe z tego co wiem to bardzo duzo farby poszlo na same zderzaki- przedni zderzak byl srebrny (nie ten co na zdjeciu) a tylnu "sivy" hehe - jak tylko sie dowiem napewno odpisze.Zastanawialem sie takze nad pomalowaniem lusterek ale tego mi wuja odradzil. Wie co robi wiec mu zaufalem.

Cześć. Panie "sivy19wlkp" prosze mi zdradzić ile Pana przyszło zrobienie gnijącego wlewu paliwa, bo niestety mam taki problem, powoli zaczynam o nim myśleć tylko szcze mówiąc nie wiem jak się do niego wogóle zabrać.. Ile to mniej więcej u "auto-blacharza-lakiernika" będzie kosztować? Ślicznie PAn te autko wyprowadził na... ludzi. Pozdrawiam

co do lakierowania zderzaka to ciężka sprawa zrobić to w domu. Trzeba mić sprzęt. Najważniejszy jest pistolet lakierniczy, którym rozpyli się szpachlówke na całym zderzaku aby nie było tej porowatej faktóry. następnie trzeba wszystko dokładnie wyszlifować, nałożyć podkład no plastiki (np PlastofiX) i malować farbą z dodatkiem który uelastycznia powłokę.

przed1przed2
po1po2
zadna ewolucja ale zawsze inaczej

-----------------
Tazz, Wilk
Kopciuch Kombiak klasy E 2005r. 3.2 CDi
Kopciuch Kombiak klasy C 2003r. 2.2 CDi
Czerwony Gromiasty - KONIEC :(
Niebieski Gruzik MK4 - 2.0 150HP
Szybki Czarny Dachowiec 2.0 150KM

[ wiadomość edytowana przez: ZieleTDH dnia 2004-12-30 12:37:55 ]

Cytat:
2004-12-30 11:24:03, sivy19wlkp pisze:
MasterCheat musiałbym zapytać wuja On mi to lakierował - serwisuje Salony Skody i Peugeot'a wiec ma w tym wprawe z tego co wiem to bardzo duzo farby poszlo na same zderzaki- przedni zderzak byl srebrny (nie ten co na zdjeciu) a tylnu "sivy" hehe - jak tylko sie dowiem napewno odpisze.Zastanawialem sie takze nad pomalowaniem lusterek ale tego mi wuja odradzil. Wie co robi wiec mu zaufalem.

Oki spoko, ja dzisiaj się moze dowiem u siebie ile takie coś kosztuje bo własnei się okazało że starszy ma jednego znajomego lakienika

Proszę bardzo

Przed

i po

Thanks to ImageShack for Free Image Hosting

Może nie przed tylko w trakcie remontu...

...i po remoncie...