Zderzak i progi do coupe I ????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukuje namiarow na firmy ktore cos takiego oferuja bo te co znalazlem maja chore ceny ??

Pozdrawiam

no to moze powiedz z kim gadałeś...i coś wiecej o planach?

szukalem jakis firm ktore oferuja dedykowane do Coupe I zestawy
i na goglu znalazlem tylko 1 taka firme:

Dragon Auto Tuning

oferuje ona jakies zachodnie wyroby do Coupe I

ja osobiscie chcialbym zmienic troszke zderzak przedni na inny i dolozyc jakies fajne progi

lub przerobic ten oryginalny zderzak przedni ale wolalbym eksperymentowac na 2 takim zderzaku (i tu musialbym kupic zderzak do Coupe jakis uzywany ale takich nigdzie nie ma)

Tylni zderzak jest raczej ok wiec moze ewentualnie jakies dokladki

nie wiem generalnie w Polsce nie ma prawie nic do Coupe I

trzeba by pewnie eksperymentowac od innyc marek a to jest kosztowne i nie zawsze takie elementy sa potem dobrze spasowane z nadwoziem (efekt moze byc gorszy niz przy fabrycznych elementach)

Wiec dlatego pytam o jakies namiary

Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: spoon dnia 2004-10-21 15:15:06 ]

[ wiadomość edytowana przez: spoon dnia 2004-10-21 15:16:50 ]

nikt naprawde nie zna jakis namiarow
gdzie mozna niedroga kupic jakies ciekawie zrobione elementy

Pozdrawiam

hehehehhehehe oj podejrzewam, ze masz wymagania jak byśmiał golfa a tu kochany auto którego jest w olsce moze ze 100 sztuk jak kojarzysz taką Suprę Intercarsu (bywa dośc często w prasie i tv) to kumpel jeszcze ze studiów Piotrek jest zadowolony z produkcji neodesign ale to oczywiście nie było ani szybko ani łatwo i trwało troszke. Obawiam się , ze nie znajdziesz łatwego rozwiązania a najbliższe kit'y to pewnie import z USA niestety.klick me

jeśli chodzi o części tuningowe (zwłaszcza do tuningu wizualnego) to w Polsce bardzo z tym ciężko a firmy zachodnie cos tam robia ale za taką kasę że mija się kupowanie tego z celem

jeśli chcesz mieć auto jedyne w swoim rodzaju (tak jak ja ) to zagadaj z jakąś firmą tuningową w swoich okolicach (ja tak zrobiłem) i niech Ci zrobią wg. Twojego pomysłu

no włąśnie wpadło mi na ekran heheheheheh niezły pług śniezny może skontaktuj się z gościem wygląda na takiego co to temat przerabiania spojlerów i progów ma obcykany