Butik klubowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj po dłuższej przerwie zajrzałem na stronę naszego klubowego sklepu. I co tam zastałem? Ano znaczne ograniczenie oferty - tylko dwa produkty. Co się stało z resztą?

No ale nie po to piszę tego posta żeby się wyżalić. Bo w sklepiku znalazłem coś co od razu wywołało uśmiech na mej paszczy

Martinezz ile taki msiek kosztuje i gdzie go mozna dostac?

Misiek kosztuje 34,95zł, a można go dostać w naszym klubowym butiku.

Z okazji wiosny rozszerzylem troche oferte butiku.

Przypominam ze nadal jest mozliwosc zamawiania projektow indywidualnych. Ja z butiku nie mam ZADNYCH prowizji.

Poprzedni bogaty butik zostal skasowany przez przypadek - Lasombra kasujac swojego uzytkownika usunal takze sklepik .

Ja niestety zgubilem gdzies wiekszosc Photoshopowych szablonow klubowych, wiec nie jestem w stanie na 100% odtworzyc sklep. Ale staram sie

a czy taki znaczek z podpisem jak na koszulkach nie moglby sie stac naszym logo naklejanym np na tylna boczna szybke (odpowiednie wymiary) bo jakos ta ogromna naklejka na blende do mnie nie przemawia

pozdrawiam,

A czy ma ktoś w wektorach tego espero? Poprosiłbym pięknie
Tom

Wam sie tak to espero podoba? Mnie ono przypomina takie same naklejeczki tylko ze z maluchem, na felach 18... Raczej tandeta i czegos takiego sobie na autko nie przykleje

Naklejka na boczna szybke bedzie niewidoczna z tylu/przodu... a tym samym chyba niepraktyczna. Trzeba opracowac zgrabna mala naklejeczke na tylna szybe, albo kufer. Nie musi byc na nim nawet adresu, wystarczy zebysmy my sie rozpoznawali na ulicy

A czy ma ktoś w wektorach tego espero? Poprosiłbym pięknie
Tom
Coś się krzaczy...wysłał drugi raz...co do naklejki to trzeba coś wymyślić, teraz na szybko robiłem sobie...ale obciach nieprzeciętny. Lego chyba widział bo parkuje obok często
Tom

[ wiadomość edytowana przez: Tom69 dnia 2004-03-24 12:25:15 ]

Cytat:
2004-03-24 12:07:28, QLogic pisze:
Trzeba opracowac zgrabna mala naklejeczke na tylna szybe, albo kufer. Nie musi byc na nim nawet adresu, wystarczy zebysmy my sie rozpoznawali na ulicy

wlasnie o to mi chodzi, nie upieram sie konkretnie przy tej ani miejscu gdzie ma byc naklejona, byle by byla mniejszych rozmiarow niz na cala szerokosc bagaznika

Jeżeli mogę zabrać głos, ta ja też bym wolał jakąś mniejszą niż ta co jest obecnie. Ten wzór z koszulki chyba nie jest aż taki zły , poza tym logo powinny być wszędzie takie samo, wtedy od razu można je rozpoznać.

Pytam po raz setny: Co było złego w naklejkach na blendę?????
Wzór który propagował bogdan był elegancki, czcionka była w stylu oryginalnego napisu Espero, a Esperak z tą naklejką wyglada naprawdę ładnie (nie sprawia wrażenia nalepexu, lumpexu).

Nie mówię, że nalepka jest brzydka, czy zła. Po prostu wydaję mi się, że jest za duża. Poza tym, blenda na bagażniku jest na tyle przyjemna, że nie trzeba jej zalepiać jakimi kolwiek nalepkami.
Logo z koszulki, może być podstawą do opracowania jakiegoś znaku graficznego.

Draco ale czy widziałeś w/w nalepkę na blendę?
Ona zajmuję tylko tę małą czarną część blendy....
Dlaczego upieram się przy tym starym wzorze??
Wydaje mi się ,ze wszyscy powinni mieć ten sam wzór nalepki (jako KLUB), a duża część klubowiczów ma już nalepki wedle starego wzoru.

Cytat:
2004-03-24 13:40:17, draco_pl pisze:
...blenda na bagażniku jest na tyle przyjemna, że nie trzeba jej zalepiać jakimi kolwiek nalepkami.

Absolutnie sie zgadzam ... i dla tego mam (chiba jako jedyny ) naklejeczke na zderzaku --> look foto

Cytat:
Logo z koszulki, może być podstawą do opracowania jakiegoś znaku graficznego.

Chetnie bym sobie strzelil na tylna szybke dokladnie cos takiego jak jest na kubku

[ wiadomość edytowana przez: Dicer dnia 2004-03-24 13:53:19 ]

Cytat:
2004-03-24 13:47:50, -JACO- pisze:
Draco ale czy widziałeś w/w nalepkę na blendę?
Ona zajmuję tylko tę małą czarną część blendy....

Widziałem na zdjęciach, na żywca jeszcze nie miałem przyjemności się z Wami spotkać

Cytat:
Dlaczego upieram się przy tym starym wzorze??
Wydaje mi się ,ze wszyscy powinni mieć ten sam wzór nalepki (jako KLUB), a duża część klubowiczów ma już nalepki wedle starego wzoru.

To fakt, że juz część klubowiczów ma nalepkę, ale nikt nie każe im jej zrywać w przypadku zmiany. Można poprostu zrobić jeszcze jakiś inne wzory logo i wtedy zdecydować, które będzie oficjalnym znakiem lub równorzędnym z obecnym.

Róbta co chceta a jak uważam /i jest to także opinia wielu znajomych oraz innych przypadkowych ludzików/, że istniejący wzór naklejki na blendę jest SUPER!!..wszyscy ocenili prawie jednogłośnie, że jest gustowny i b.spokojny /czyli nie w stylu "W-TJUNIG NALEPEX"/...Kilka osób (w tym człeki z reklamy) stwierdziło, że i wielkość, symetria i umieszczenie go właśnie tam na blendzie powoduje, iż wygląda jakby tam był fabrycznie!!
P.S. A projekt przypominam po raz kolejny jest ŁUKASZA GAJERA!! /Katowicka firma reklamowa FOLARTIS zrobiła tylko "przemodelowanie" czcionki na Esperowy oryginał!/.
P.S. 2 -W ruchu /a dokładnie w łapkach Martinezza jest podwersja ze zmienionym również "górnym" napisem -może wlepi ją na forum ???

Cytat:
2004-03-24 13:19:49, -JACO- pisze:
Pytam po raz setny: Co było złego w naklejkach na blendę?????

Dzisiaj widziałem samochód z podobną nalepką, wprawdzie nie na blendzie tylko na plandece i nie pisało tam coś o espero tylko o jakichś pokarmach dla psów. Nalepka na blendę jest niewiele mniejsza od w/w.

Cytat:
2004-03-24 17:16:16, piotr-ek pisze:
Dzisiaj widziałem samochód z podobną nalepką, wprawdzie nie na blendzie tylko na plandece i nie pisało tam coś o espero tylko o jakichś pokarmach dla psów. Nalepka na blendę jest niewiele mniejsza od w/w.

No tak! Cały Pior!
Uwaga Panowie Esperado!!-Pan Piotr posiada specjal Espero w wersji SUPERGIGANT!! -W jego modelu sama tylko blenda bagażnika ma wymiary ok.3,5X1,5metra!! FOTKI prosimy FOTKI!!...i to natychmiast!!

wzor naklejki z kubka to i ja bym chcial
po niewielkim powiekszeniu lub nie mysle ze nadalaby sie w lewy gorny rog przedniej szyby dla celow rozpoznawczych ludzi jadacych z przeciwka
a naklejka na blende jest superowa
mnie ona bardzo pasuje i nie jest jak pisze pitrek az tak zycajaca sie w oczy
moja zona zobaczyla ja dopiero po 2 tygodniach a do samochodu zawsze podchodzimy od tylu

Przecież pisałem nie o swoim złomie, tylko o ciężarówce na której był podobnej wielkości napis... przypomniałem sobie MEGAN - Najlepsza karma dla zwierząt... ESPERO.OF.PL Internetowy klub Espero