| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
hiszpan BMW Friend bmw E36 bialogard | 2004-10-24 00:31:33 mieszkam teraz w belbi i zostal mi jeden komplet kluczy , chcialem dorobic ale niemam numeru klucza a w punkcie gdzie dorabiaja klucze dorobili mi klucz ktorym mozna otworzyc drzwi i bagaznik ale stacyjki juz nim nie przekrece powiedziano mi ze bez tego numeru nie darady . Co robic pomocy??? |
MARCIN_RADOM BMW Member BMW E-28 525i, E34 5 ... RADOM | 2004-10-24 10:47:26 ja wam napisze co mnie spotkało. ja równiez mam jeden kluczyk i chciałem dorobic sobie zapasowy. poszedłem, zamówiłem oryginalny surowy klucz. załatwili mi go w tydzień. więc zjawiłem sie dałem swój do skopiowania i zapłaciłem 70 pln. ucieszony poszedłem do auta i otworzyłem nowym kluczem drzwi. ale cos mnie tknęlo i chciałem odpalić auto i tu problem. nie mogłem tego zrobić. wszystkie zamki mogłem zamknąć i otworzyć a stacyjki nie. wróciłem do gościa, czyscił klucz, poprawiał i nadal nic. na koniec oddał mi 70 pln a dorobiony klucz wrzucił do kosza. więc może to nie wina immobilizera bo ja go nie mam, tylko jakis numer w stacyjce?
pozdrawiam |
![]() Ciuba BMW 318i E46 Tarnów | 2004-10-24 18:46:42 Nie wime moze ale... POZDRO Jestesmy z toba !!!! (- (-_-)-) Wszyscy |