| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Dyfuzor HF MEMBER Hyundai Excell jaworzno | 2004-10-26 19:54:51 Mam pytanie odnośnie podswietlania zegarów w poniaku, bo mi znikło podswitlenie zegarów u przełączników do ogrzewania i niewiem dlaczego, bezpieczniki są wszystkie dobre żaróweczki też poprosty nieśweici, może ktoś z was wie i mi może pomóc ,naprawde źle się jeździ nocą bez podświetlenia.
Jak ktoś może mi coś poradzić to prosze o kontakt. z góry dziękuje.pozdrawiam |
intruz HF MEMBER Hyundai pony GLSi Łódzkie | 2004-10-26 20:58:30 Jedynym rozsadnym wyjsciem jest zdemontowanie panela srodkowego.Albo wypalily sie zarowki,albo kostka nie laczy.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Jarek_2 HF MEMBER UE | 2004-10-27 09:21:16 w niektórych poniakach było montowane pokrętło do przyciemniania podświetlenia, może to nawaliło? |
Dyfuzor HF MEMBER Hyundai Excell jaworzno | 2004-10-27 17:05:08 Wielkie dzięki chłopaki za taką szybką odpowiedź ,jak tylko odbiore autko od lakiernika to sprawdze to pokrętło bo je mam i wtyczki przychodzące do konsoli
dzięki wielkie pozdro. |
Dyfuzor HF MEMBER Hyundai Excell jaworzno | 2004-10-27 23:08:44 Witam spoko że się dołączyłeś, wkońcu tu sobie pomagamy |