Rally Kraków zaprasza na kręciołek - 24,10 Kraków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
Wpisowe prawdopodobnie 15zł- jeśli zgłosi się min. 20 osób to 10zł.
Kosztem wpisowego nie będzie pucharków tylko dyplomy za 1,2,3 msc w generalce i 1,2,3, miejsca w klasach.
więcej szczegółów już wkrótce...

info ---> Klub Rajdowy RallyKraków

[ wiadomość edytowana przez: widynek dnia 2004-10-19 15:47:23 ]
[ powód edycji: po prostu zmiana tytułu ]

zapraszam- impreza odbędzie się na maxi shrocie (wiem wiem, to nie to samo co zajezdnia ale musi być legalnie) wpisowe 15zł, więcej szczegółów pod linkiem który dał wcześniej Łukasz. Na pewno nie bedzie ciasno, będzie szybko, i dodatkowo nowy teren za maxi, ogólnie uliczki + 2 duże place, myślę że się spodoba, postaramy się wcześniej opublikować mapkę, nie bedzie dużej ilości nawrotów, a na pewno żadnych 360/beczek, jeszcze raz zapraszam

pozdrawiam

Dziurawo jak na przodzie maxi szrotu, czy nawierzchnia jest przybliżona do tej z zajezdni ?

Cytat:
2004-10-18 18:56:06, Koniu pisze:
Dziurawo jak na przodzie maxi szrotu, czy nawierzchnia jest przybliżona do tej z zajezdni ?

trudno porównać bo na zajezdni jest całkiem inaczej, na Maxi większość terenu to płyty betonowe, tam gdzię bedzie lecieć trasa kręciołka będzie w miarę równo i na pewno nie dziurawo tak jak na początku wjazdu na Maxi od strony ul.Centralnej jesli to masz na myśli, myślę że tragedii dla zwieszenia nie będzie

mały UPDATE:

Impreza będzie pierwszą z 4 Eliminacji Pucharu Rally-Kraków, które odbędą się do końca 2004.
Terminy kolejnych eliminacji:
II Eliminacja - 21.XI.2004
III Eliminacja - 5.XII.2004
IV Eliminacja - 19.XII.2004
Dla najlepszych zawodników przewidujemy atrakcyjne nagrody.
Więcej szczegółów już wkrótce!

widze że szykuje sie większa zabawa w najblizszym czasie , super że wreszcie sie coś bedzie działo

Cytat:
2004-10-19 11:37:07, lukaszc pisze:
widze że szykuje sie większa zabawa w najblizszym czasie , super że wreszcie sie coś bedzie działo

startujesz ?
Wogóle startuje ktoś z naszych ?

startuje

kto jeszcze jedzie

ja bede ale nie startuje.

Ja chyba wystartuje fiesta, dawno nie jezdzilem, w niedziele nie mialem jakos ani ochoty ani oleju w misce. Goorek, szkoda ze nie bedzie okazji do rewanzu za sosine

jak bedzie kasa to pewnie i ja wystartuje

ja odpadam mam zajęcia na uczelni , mam nadzieje że ostatniego pażdziernika będzie kręciołek w olkuszu to chetnie sobie wystartuje życze miłej zabawy

Łukasz zrób sobie na całe auto taki pytny adres strony fiat&furious
bylaby dobra reklama i moze wzrosloby zainteresowanie... sponsorzy sie pojawili itp

Cytat:
2004-10-20 01:54:51, KrauzeR pisze:
Łukasz zrób sobie na całe auto taki pytny adres strony fiat&furious bylaby dobra reklama i moze wzrosloby zainteresowanie... sponsorzy sie pojawili itp

jak zasponsorujecie to nie ma problemu

ja tez moge gdzies walnac naklejke z adresem strony. niekoniecznie na pol auta ))) pytanie tylko czy taka forma reklamy przyniesie nam wiecej zyskow czy wiecej kapiszonow w stylu wiecie jakim.

pozdro

Ja sie tez chetnie pojawie ale jako kibic.
net juz dziala wiec jest niezle!

Ja z Parnelem przyjedziemy jak sie uda moim kaszlątkiem z nowym motorem ale też oczywiscie tylko ogladać

miłego oglądania

chciałbym powiedziec tutaj że jeszcze dużo treningów przedemna ale pojeżdżawka wspaniała

z czegoz to jest ?

skad on bierze powietrze ?? zassysa cieple z komory silnika ?

o co chodzi z tym filtrem ?

imterza bardzo udana,trasa naprawde wspaniala,faktycznie miala ok 2 km dlugosci.najlepsze jest to ze nie jezdzilismy jak na kazdym kreciolku w kolko tylko do trasy wlaczone byly tez drogi pomiedzy placami (bo place byly 2).trasa naprawde szybka (najszybsze auta dochodzily do 120 na prostych) bardzo duza koknurencja,w grupie maluchow jak zwykle mocna obsada.no i pare ciekawych samochodow,m.in.fiat 125p.oby wiecej takich