Gaz - gdzie w LUBLINIE

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich gazowników szukam godnego zaufania warsztatu gazowniczego w okolicy lub w Lublinie,które warsztaty mogę ominąć aby się nie rozczarować.......

eh
wiesz co ja juz zwątpiłem ze tu unas mozna załozyc bezproblemowo gaz
jak juz miałbym ci cos polecic to
Ul nałęczowska 27 ( jak jedziesz od krasnickich to po prawej zaraz za przychodnia wjezdzasz w droge i jakies 30 m, zreszta jest szyld )
tel 600978104
Jest to jedno osobowa firma, dlatego odpada koszt utrzymania pracowników a co znowu wpływa na cenę usługi.

powodzenia

Witam !

Jestem ze Świdnika i już kilka osób poleciło mi warsztat ponoć dobrze ustawiający instalacje gazową - jest to boczna Łęczyńskiej, na przeciwko Stacji Statoil uliczka zaraz za przystankiem autobusowym. Wybieram się tam i sam sprawdzę a co do instalacji to ja w Escorcie zakładałem w Niemcach, przed wjazdem do miasta w 1/3 górki po prawej stronie, gostek zakładał instalacje we wszystkich radiowozach w Niemcach. Po pierwszym ustawieniu spalił mi 14 l/100 km Ale po ponownym ustawieniu palił mi 8,2 na stówę przy pełym obciązeniu auta na trasie do W-wy . Ustawiony był raczej ekonomicznie ale coś tam zostało ze 105 KM