mam samsunga e700..ostatnio naszla mnie ochota na zestaw glosnomowiacy..niestety nie ma zestawu dedykowanego do tego modelu..a nawet jakby byl to oryginalne zestawy kosztuja kwoty rzedu 500zl w gore..chyba ze mowa o zestawach do bardzo starych fonow ktorych nikt juz nie uzywa..uniwersalne zestawy za kilkadziesiat zlotych to ogolnie tandeta i jakosc dzwieku jest marna..wiec tak sobie pomyslalem jakby wykorzystac instalacje radiowa i wzmacniacz w radiu tak zeby korzystac z zainstalowanych glosnikow i jedynie dodatkowo zamontowac mikrofon..tylko pytanie laika..czy zeby slyszec tel w glosnikach radia wystarczy podpiac komorke jako urzadzenie zewnetrzne do radia czy tez trzeba stworzyc jakas dodatkowa centralke..przekaznik czy bog wie co jeszcze..jesli ktos ma o tym jakies pojecie to chetnie poslucham..dodam ze chodzi wylacznie o glosniemowienie..uchwyt czy ladowarka bedace w oryginalnych zestawach to kwestie marginalne
nie wiem do jakiej kateogorii to wrzucic wiec pisze na ogolnym..jesli ktos uzna poziom tego postu jako za niski dla siebie

to sorki z gory