CZy to był klubowicz

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Miałem dzisiaj okazję widziec białego Espaeraczka (płetwa na klapie bagażnika, antenka na klapie, przyciemniona tylna szyba, chyba alusy miał założone) i zastanawiam się czy to nie był klubowisz. Początek rejestracji WF.... . Spotkalem go na Fildorfa, potem jechał kawałek Wałam Miedzeszyńskim i wtoczył się na Siekierkowski. Jechał prawym pasem niemiłosiernie wolno, chciałem na niego poczekać (bo wcześniejh jakąś "Ścierę" łyknąłem) ale pomimo zwolnienia do 60 niedoczekałem się. Mignąłem awaryjkami i uciekłem.
Który to był?

Najprawdopodobniej to byl SpeedR

Cytat:
2004-10-21 08:04:03, AsterixGal pisze:
Jechał prawym pasem niemiłosiernie wolno, chciałem na niego poczekać (bo wcześniejh jakąś "Ścierę" łyknąłem) ale pomimo zwolnienia do 60 niedoczekałem się.

To już wiadomo skąd to niskie spalanie

niby okolice SpeedR'a ale antenka? Ma antenke na klapie? Poza tym ostatnio ogladalem aukcje na allegro - zobaczcie kto licytuje i tak sobie myslalem, czy cos mu sie stalo, cyz co? Od czasu oglaszenia eksperymentow z turbina o SpeedR'ze sluch zaginal

Cytat:
2004-10-21 18:51:21, QLogic pisze:
zobaczcie kto licytuje i tak sobie myslalem, czy cos mu sie stalo, cyz co? Od czasu oglaszenia eksperymentow z turbina o SpeedR'ze sluch zaginal

Zobaczcie jak się chłopak szarpnoł - 1zł

A po co mu maska? przeciesz ma dobra

witam
to prawdopodobnie byl moj drugi espero - zdjecie w profilu
pozdrawiam
o ktorej godzinie ??

jezeli to bylo rano przed 7 to sie zgadza
a dlaczego to pytanie o bylego klubowicza? jak ktos jedzie wolno to niemoze byc klubowiczem ?
a tak w nawiasie to jest antenka od cb dzieki ktoremu mozna dowiedziec sie ze za mostem - kosciolem stal fotoradar a na moscie jest 80 i tyle jechal wiec chyba przesadzasz z ta 60 wiec jezeli ci nie pstrykneli zdjecia to mozesz sie cieszyc - bo odbitki sa drogie

A-M, jeśli to TY to musiałeś widzieć i mnie, też białas. Godzina była pewnie 6:30-6:40. Co do Twojej prędkości, na początku jechałeś naprawdę wolno, potem trochę się rozpędziłeś, ale nie dam więcej jak 70-80km/h. Antenka na bagażniku metalowa-sztywna (nie bat).

to nie ja tylko moj samochod
antenka od cb - najprostsza magnesowka midlanda
pozdrawiam

No rozumiem ... ale szkoda